Widok

Świetnego współlokatora/torki do równie świetnego mieszkania ! :)

Świetnego współlokatora/torki do równie świetnego mieszkania ! :)
Od 1 września, lub szybciej.
Szukam osoby do dzielenia mieszkania które aktualnie zajmuje :)
Osiedle jest nowe, spokojne (głownie rodziny z dziećmi).
Wokół pełno terenów zielonych, dobrze skomunikowane ( 25 min do gdańska głównego, średnio co 15 min )
100 M do biedronki, 200 m do żabki. 200 m do przystanku autobusowego.
Niedaleko siłownia, restauracje.
Wszystko w pełni umeblowane, świetna kuchnia połączona z salonem, oraz oddzielny pokój, podział do dogadania :)
Ponadto użyczam playstation, i duży telewizor !
Mieszkanie ma 50 m, duży balkon, mieści się na 3 piętrze 3,5 piętrowego budynku.
Jestem osobą uczącą się, pracującą, wyluzowaną ale stąpającą twardo po ziemi. Generalnie ugodowy. Szukam kogoś w podobnym młodym wieku, najlepiej jakiegoś w porządku rówieśnika/czki, studenta/tki
Kogoś do zamieszkania, luźnej koleżeńskiej relacji. Osoby dbającej o czystość ! :)
Mieszkanie mieści się na ulicy Kazimierza Porębskiego.
Napisz maila,pytaj śmiało :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czesć w sprawie wynajmu.

Hej czy to jeszcze aktualne, poszukuje miejsca zamieszkania najlepiej od zaraz. Jestem osobą pracującą na stanowisku Konstruktora. Także od reki płacę za wynajem. Posiadam auto więc miejsce mi odpowiada, jestem osobą spokojną bez nałogów. Wrazie pytań, zainteresowania wynajmę podaje numer kom. 880 263 465

ona ugodowa/pracujaca

czesc sluchaj jestem z poza gdanska tutaj dostalam prace od tygodnia czasu dojezdzam lecz mam bardzo slabe polaczenia autobusow/pociagow do swojego miasta bardzo prosze cie o kontakt 600 796 870 wynajem interesuje mnie od zaraz pozdrawiam serdecznie

Inne tematy z forum Społeczność

Płyty winylowe , kasety magnetofonowe , kasety vhs , filmy dvd-kupie (16 odpowiedzi)

Płyty winylowe , kasety magnetofonowe , kasety vhs , filmy dvd-kupie KUPIĘ OKAZYJNIE CAŁE...

do góry