Widok

Świetny kościół!

Mieszkam od wielu lat na Obłużu i uczęszczam do tego kościoła. W mojej opinii jest on naprawdę piękny, a ciągłe modernizacje i inwestycje przy samym budynku jak i otoczeniu (parking, cmentarz) tylko dodają parafii dostojeństwa. Prawdziwym szczęściem dla parafian jest wspaniały ksiądz proboszcz Andrzej Czerwiński, który wkłada serce w rozwój parafii i świątyni. Co do pozostałych księży też nie mam zastrzeżeń. Bardzo podobają mi się homilie ks. K. Mudlafa i księdza Proboszcza. :) Polecam wszystkim tę świątynię. Szczególnie pięknie prezentuje się wieczorem, w nocy w oświetleniu. Podoba mi się, że parafia idzie z duchem czasu i cały czas się rozwija. Brawo!
Moja ocena
architektura i aranżacja wnętrza: 6

klimat: 6

ocena ogólna: 6

6.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jeśli chodzi o kościół to się nie zmienił ,bo co w nim robić jak jest cały piękny ???? Proboszcz nowy niestety dla mnie jest za pewny siebie -jeśli chodzi o dzieci mało tolerancyjny a wręcz wcale !!!Sama jestem przeciwniczką biegania po kościele małych dzieci i oczywiście winię za to tylko i wyłącznie rodziców !!!!!!ale zwracanie przez proboszcza uwagi????A po co są ogłoszenia sam proboszcz je sam czyta tam poświęcić chwilkę na wychowanie rodziców !!Wikariusze jak do tej pory przemawiają do mnie są świetni młodzi prężni !!!!!!!!Księdza Andrzeja Nowaka nikt nie zastąpi chociaż ksiądz Andrzej Wiecki jest również wspaniały !!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3
do góry