Widok
Święto Kapusty
[lead]Gdańska Fundacja Integracji Społecznej - Ośrodek Sportów Konnych Lipce wraz z Radą Dzielnicy Orunia - Św. Wojciech - Lipce serdecznie zapraszają na drugą edycję Święta Kapusty czyli dożynek gdańskich, które odbędą się 9 września 2023 w Gdańsku przy ulicy Niegowskiej 12 (500m za torami kolejowymi).[/lead]Na terenie użyczonym przez mieszkańców powstanie scena z oświetleniem i ...
więcej
więcej
Nie było.
Byłem rok temu, myśląc, że będzie ciekawą atrakcją dla dzieci. Niestety okazało się totalną farsą. Organizując festyn z myślą również o dzieciach powinno się o nie zadbać. Biletowane wejścia na tzw. dmuchańca to jakiś żart. Od lat uczestniczyłem,organizowałem też różnego rodzaju festyny i zawsze wszystkie atrakcje były po stronie organizatora oprócz gastronomii.
Nie polecam
Zdecydowanie nie warto. Mam nadzieje ze ten model biznesowy wyjdzie organizatorowi bokiem. Przyjezdzajac na miejsce okazuje sie ze ceny wszystkich atrakcji sa kosmiczne w porownaniu do innych tego typu zabaw. Jednakze wielu i tak sie skusi, aby przyjazd na koniec swiata nie okazal sie na marne. Prezentacja ciagnikow to 8 maszyn, ktore wrazenia tez nie robia. Nie ma co sie spodziewac parady.