Widok

Święto Kapusty

Rozrywka Temat dostępny też na forum:
[lead]Gdańska Fundacja Integracji Społecznej - Ośrodek Sportów Konnych Lipce wraz z Radą Dzielnicy Orunia - Św. Wojciech - Lipce serdecznie zapraszają na drugą edycję Święta Kapusty czyli dożynek gdańskich, które odbędą się 9 września 2023 w Gdańsku przy ulicy Niegowskiej 12 (500m za torami kolejowymi).[/lead]Na terenie użyczonym przez mieszkańców powstanie scena z oświetleniem i ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wybieram się

Ponoć w zeszłym roku było ciekawie. Dam imprezie szansę
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie było.

Byłem rok temu, myśląc, że będzie ciekawą atrakcją dla dzieci. Niestety okazało się totalną farsą. Organizując festyn z myślą również o dzieciach powinno się o nie zadbać. Biletowane wejścia na tzw. dmuchańca to jakiś żart. Od lat uczestniczyłem,organizowałem też różnego rodzaju festyny i zawsze wszystkie atrakcje były po stronie organizatora oprócz gastronomii.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie polecam

Zdecydowanie nie warto. Mam nadzieje ze ten model biznesowy wyjdzie organizatorowi bokiem. Przyjezdzajac na miejsce okazuje sie ze ceny wszystkich atrakcji sa kosmiczne w porownaniu do innych tego typu zabaw. Jednakze wielu i tak sie skusi, aby przyjazd na koniec swiata nie okazal sie na marne. Prezentacja ciagnikow to 8 maszyn, ktore wrazenia tez nie robia. Nie ma co sie spodziewac parady.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wzięli mnie na traktor!

:)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ciekawe

Nie ma o tym właśnie info
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry