Widok

Święto piwa w Brovarni Gdańsk

Opinie do artykułu: Święto piwa w Brovarni Gdańsk.

W sobotę już po raz dziewiąty odbyła się inauguracja Gdańskich Dożynek Piwnych - Oktoberfest 2017. Uroczyste odbicie pierwszej beczki piwa uwarzonego specjalnie na tę okazję w Hotelu Gdańsk Boutiqe przy ul. Szafarnia uświetnił występ Kabaretu pod Wyrwigroszem. W zabawie udział wzięło ponad 200 osób.

Od teraz, przez najbliższy miesiąc, w Brovarni Hotelu Gdańsk Boutiqe można będzie skosztować piw i smakołyków pieczołowicie przygotowanych specjalnie na tę okazję.

Oktoberfest ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Gęsina w Brovarni

A ja już się nie mogę doczekać gęsiny, Słyszałam w Radiu Gdańsk że jest ona specjalnie hodowana dla Brovarni na Kaszubach. Karma naturalna, powolny chów. Tak powinno się dziś dbać o zdrowe jedzenie. Czy ktoś z was wie, kiedy będzie można spróbować jej w Hotelu Gdańsk?

Fajne miejsce

Bez dwóch zdań jedno z najlepszych takich miejsc w Polsce
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zdecydownie!

A kto tu hejtuje z pewnością nigdy na tej imprezie nie był, a być by chciał :)

Super impreza

bardzo miło spędziłam czas i uważam, że takie imprezy są super.
Kolorowo, zabawnie, ludzie w różnym wieku od studentów, po takich w wieku moich dziadków!
Wszyscy poprzebierani, roześmiani. Powinno być więcej takich imprez!

nie bądź ciekawy

To impreza na zaproszenie więc trudno mówić o zapłaceniu za zabawę.
Nie trzeba było płacić! Ot dziwne co ?

Bolkowa ? Dla ciebie to aglomeracja!

W Bolkowie to ty byś chciał mieszkać.

Zazdrośnicy

Nie kazdy mógł tam być w tym dniu, ilość zaproszeń była ograniczona bo przecież wszyscy chętni nie zmieścili by się ! To juz wiadomo od kogo te hejterskie komentarze :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Brovarnia i Hotel THE BEST PLACE!!!

Nie mogę przejść obojętnie, gdy widzę tak bzdurne komentarze. Zwłaszcza, ze to jedno z moich ulubionych miejsc na mapie trójmiasta. Ludzie czego wy chcecie...cen jak z baru mlecznego to się tam wybierzcie na ogórkową... Ceny są normalne jak na restauracje w Gdańsku. Jedzenie przepyszne, piwo naturalne, bez chemii...Próżno szukać drugiego takie miejsca w całym 3mieście...Impreza jedyna w swoim rodzaju. Ale wiadomo...pohejtujmy sobie to nam ulży....co za naród....kiedy to sie zmieni...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Kłamstwo

Nie byłeś bo nie było mażna nic kupić , impreza na zaproszenie , za nic sie nie płaciło
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Gadajcie co chcecie

Ale piwo jest pierwsza klasa i atmosfera i klimat tez !
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pacan

To chyba cie wiecej nie zaproszą

Kłamca

Nie byłeś bo nie można było kupić wejściówki na ta impreze
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Trzeba sie doksztalcic

Hitler był Austriakiem a nie niemcem a bawarczycy w dodatku maja do tego osobna tożsamość narodowa od niemców :)
Wszyscy gdańszczanie to potomki niemców i jak widać dobrze sie z tym czujemy. czerwony Mikołaj tez jest amerykański

Byłam :-)

Idealny akcent na zakonczenie wakacji w towarzystwie dobrego piwka i fantazyjnie przebranych gości , polecam wszystkim paniom przebrać sie w bawarskie sukienki bo pięknie podkreślaja atuty kobiecej sylwetki !
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Na pewno nie z bolkowa,wstydził bym się z konfidentem krajowym w jednym mieście mieszkać.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Komentarz konkurencji

Policja

A na koniec całe głośne, snobistyczne biesiadowanie zakończyła policja bo było za głośno :))) zresztą kilka razy :))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Widze, ze i Zarębski

załapał się na browarka. Wiadomo-jak za darmo to on zawsze pierwszy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

chi chi chi

nie musi .... ale się lansuje ... ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry