Widok

Swing party

Mam ochotę coś takiego zrobić u siebie tylko gdzie szukać chętnych
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A co to znaczy "swing party"? o_O
a masz chetna czy singiel jestes?ile masz lat
Swing party ;) możesz pójść na imprezkę wymienić swoją żoną na inną żonę ;) a żona Ciebie- oczywiście na chwilę;) ale czy to fajne? no nie wiem...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
To coś jak te "ospa party" tylko z atrakcyjniejszymi nagrodami:d
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Anty...buhahahaha:d
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
Chore...patrzeć jak obcy facet dobiera się do własnej żony i jeszcze mieć z tego tytułu podnietę.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Podnieta nie z tego tytuł, ale z tego że się obraca żonę jakiegoś innego...
A największą radochę ma alfons, tfuu, organizator, który ściąga haracz za bilety:P

Na szczęście za kilka miesięcy koniec świata:)
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
freelove.com.pl zaloguj sie..
a za free to jeszcze parę chorób można załapać :DDD

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
A pani Krysia zwana "chytrą szpilką" z kiosku przed meliną sprzedaje dziurawe gumki:D

Jakiś czas później potem:
- "kochanie, dlaczego mój nowo narodzony syn jest czarny"?
- "zamknij się i płać alimenty:P

O ile nic się nie zmieniło w prawie przez ostatnie kilka lat, ojcostwo jest z góry ustalone, gdy dziecko urodziło się w związku małżeńskim. Jest wprawdzie pół roku na zaprzeczenie ojcostwa, ale to jest bardzo trudne, a gdy się człeczyna nie wyrobi, to później nawet badania DNA nic nie poradzą. Dopiero dziecko, ukończywszy 18 lat może wystąpić do sądu o takową zmianę;) A przez ten czas nie ma bata i płacić trzeba;)
Tak anty nic się nie zmieniło choć można badaniami DNA to nazwijmy wyprostować.
Ale w końcu skoro partnerzy wzajemnie tolerują tego typu zabawy to NA ZDROWIE nawet z alimentami.

Kilka lat temu było tak, że po pół roku od przyjęcia informacji o ojcostwie przez męża nawet DNA nic nie zmieniało - taki był bubel prawny sprzed czasów istnienia badań DNA. Dodatkowo niezbyt precyzyjnie określano o co chodzi z tym "przyjęciem informacji", więc zazwyczaj uznawało się że od urodzenia, co w przypadku np osób pracujących za granicą, powodowało że mężuś wracał do domu, dowiadywał się że żonka zabijała swoją samotność a on minimum do 18 roku życia będzie płacił alimenty. I nie ma na to bata - nawet jak dziecko będzie czarne:P
Wiecie co....zmieniając temat ojcostwa. Ale ja to chyba bym z zazdrości zeszła gdyby na moich oczach ktoś obłapiał mi faceta;/ Brrrrrrrrr
Masz dziwne rozwiązania:P
Ja, klasycznie, stałbym się znów wolny:)
Z tym, że na wstępie, na pewno nie poszedłbym na te "ospa party";)
To fakt:)

A co gdyby partner Was namawiał na taką imprezę? Też można by było rzec, że jest się już wolnym jeśli się nie preferuje takich doświadczeń seksualnych?
I tym razem Halewicz zgadzam się z tobą
Nie wiem, chyba z jednej strony zacząłbym się zastanawiać nad przyszłością związku, z drugiej nad przeszłością - mojego wyboru.

Spotykałem się z dziewczynami które proponowały mi trójkąty (w układzie, dwie kobiety i ja), i z takimi które chyba można by nazwać nadpobudliwymi seksualnie, ale zawsze wynikało to z chęci sprawienia przyjemności mnie, a nie braku własnego zaspokojenia i poszukiwania czegoś ekstra dla siebie.

Gdyby do czegoś takiego doszło chyba nie byłoby sensu być ze sobą. W końcu by kogoś kochać, wcale nie trzeba z nim być;)
Anty to Ty wyuzdany jesteś skoro partnerki proponują Ci z własnej nieprzymuszonej? woli trójkąty, nie ma to tamto :)
Tylko czy kochając kogoś i nie będąc z nim - byłbyś spełniony?
taka platoniczna miłość by Ci wystarczyła?

No nie wiem, nie czuje się wyuzdany, powiedziałbym że w tych sprawach jestem chyba przeciętny.
I nie jestem zwolennikiem trójkątów - jakoś nigdy nie było to wśród moich fantazji (a większość tych które miałem już spełniłem).
Nie popieram tych trójkątów 2 facetów + 1 kobieta, a sensu odwrotnego układu nawet nie pojmuje. Na co mi dwie kobiety, jak mogę to robić tylko z jedną na raz?
Świadomość tego że mając szansę zaspokoić jedną, wybieram niepełne zaspokojenie dwóch wykracza poza granicę mojej logiki:(

Kochając kogoś trzeba umieć ofiarować mu wolność. Oczywiście na początku takie coś nie sprawiałoby mi przyjemności, bo jestem bardziej zazdrosny niż się czuje:P Ale gdyby tak zerwać znajomość na dwa lata, lub dłużej, to później zapewne mógłbym ją kochać, być w jej okolicy i akceptować że jest z innym/i

Co wcale nie oznacza że musiałoby mi się to podobać.
Nie na tym jednak polega życie, by wszystko nam się podobało;)
taki mały masochizm?
bo chyba sprawiałoby Ci ból oglądać kobietę, którą kochasz z kimś innym? to chyba nie jest zdrowe takie założenie dla własnej psychiki.
Gratuluję podejścia do związku monogamicznego bo niestety jak widać zaczyna większość ludzi zatracać tą cechę.

Jak się kogoś kocha, to chce się jego szczęścia.
1-2 lata przerwy w zupełności by mi wystarczyły by się pogodzić z tym że z kimś innym ona jest bardziej szczęśliwa, a przecież o to chodzi. Trzeba być realistą;)

Tak od razu po związku, gdybym usłyszał "zostańmy przyjaciółmi" poczułbym się urażony. Ale z czasem, gdy emocje opadną, można to zaakceptować, a nawet czuć radość, że osoba którą kochamy jest szczęśliwa - nawet jeśli nie jest z nami.
W końcu lepiej by była szczęśliwa z kimś innym, niż nieszczęśliwa z nami;)

Nie mów że nigdy nie cieszyło Cię, że Twojemu ex się powodzi i jest szczęśliwy?;)
KOchany z każdym z moich byłych mam super relacje, jutro z jednym nawet obiadek planowany...

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Hehe, czyli Ty, wątpiąca, bawisz się w ten mały masochizm, a ja, ten wierzący, dobre relacje mam tylko z przyjaciółką z którą sypiałem (która oficjalnie nigdy nie była moją dziewczyną):D

Nie bym z innymi miał złe, po prostu jest ich tak niewiele, że ciężko je nazwać relacjami;)
Tak niestety jest lepiej, bezpieczniej dla każdej ze stron.
nie, nie bawię się - na dzień dzisiejszy moje serce nie bije do żadnego przedstawicliela płci przeciwnej.
Właśnie o tym mówiłam o tym, że ciężko być zaangażonanym w stosunku do "byłych", że łatwiej żyje się gdy potrafimy rozstać się z tym co było i przejść do kolejnego etapu, czasami to trwa dłużej czasami krócej, ale dla każdego człowieka jest prościej zamknąć drzwi niż mieć je lekko uchylone - to jest masochilzm a to z kolei jest zwyczajnie niezdrowe

jeśli masz koleżankę to my chętnie dołączymy
na takim swing party spotkało się załóżmy 10 par
że to pierwszy raz i wszystkim głupio to zgasili światło i jazda
po 30 min jeden gościu zapala światło i mówi:
-ustalmy jakieś zasady ,bo ja już trzeci raz laske robie

uważaj z takimi zabawami bo może ci wyjść jak w kawale i co wtedy chłopcze?

Inne tematy z forum Towarzyskie

Jak poderwać dziewczynę. (61 odpowiedzi)

Witam, Mam 20lat i jak do tej pory nie mam dziewczyny. Nie chciał bym zostać starym kawalerem....

Chcę kupić feromony (30 odpowiedzi)

Chcialbym kupić sobie feromony i wypróbować ich działanie ale nie jeśli chodzi o podryw ale w...

Swinger party lub podobne (28 odpowiedzi)

Gdzie w Trojmiescie bądź okolicach można się wybrać na jakieś kameralne swinger party ? Moze ktoś...

do góry