Widok

Świnka morska z rodowodem US TEDDY

Sprzedam Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Zdrowa, piękna, oswojona świnka morska rasy US TEDDY. Zadbana, trójkolorowa, ma około roku. Ze znakomitej warszawskiej hodowli Happy Cavia, do świnki dołączam dokument poświadczający jej pochodzenie, rodowód. Świnka odznacza się stabilną psychiką, ciekawością wobec otoczenia, jej przysmakiem jest marchewka i natka pietruszki:) Odbiór tylko osobisty, nie wyślę świnki, aby nie narażać jej na stres. Była wychowywana z dziećmi oraz drugą świnką. Przed zakupem nie wykluczam sprawdzenia warunków w jakich będzie mieszkała świnka. Cena do małej negocjacji. Zdjęcie orientacyjne. Proszę pamiętać, że świnka mimo tego, że jest niewielkich rozmiarów nie jest zabawką i jeśli będzie prezentem dla dziecka to tylko powyżej 10 roku życia. Zapraszam do obejrzenia zwierzątka.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Świniofan jaka cena ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Przepraszam, zapomniałem podać ceny świnki. Obnizyłem ją do połowy, zamiast 300 zł, świnka kosztuje 150 zł. Istnieje możliwość dowozu przeze mnie w Centrum Gdyni.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Wrzeszcz Górny

Jesionova (3 odpowiedzi)

Ze względu na lokalizację inwestycji we Wrzeszczu, na dodatek w najbardziej centralnej części tej...

Browar Gdański - opinie i oceny (37 odpowiedzi)

Inwestycja będzie realizowana na terenie dawnego browaru we Wrzeszczu. W pierwszym etapie...

Siłownia bez umów (16 odpowiedzi)

Czy istnieje w Gdańsku w pobliżu wrzeszcza siłownia bez zobowiązań i umów. Praktycznie każda...

do góry