Widok

Sylwester 2007

Sylwester 2007 Temat dostępny też na forum:
Sylwester 2007wElypse Club Impreza Sylwestrowa 2007 w Elypse Club.31.XII.2007 zapraszamy na jedyny i najlepszySylwester w 3miescie.Już teraz możecie kupić bilety tylko po 70 złPromocja trwa do 21.XII.07(ilość miejsc ograniczona)Po 21.XII i w dniu imprezy bilety w cenie 100 zł.Istnieje możliwość zamówienia przekąsek. Więcej info i rezerwacje Sylwestrowe pod numerem telefonu (058) 669 51 ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

elypsa;/

nic ciekawego w tym klubie;] muza jak z radia;/ a ten dj nie wiem po co tam siedzi:P hehe

Info

Z tego co wiem, to będzie to normalna impreza. Żaden bal itp. Wiec uważam, że to świetny pomysł. Wiem też, że można sobie zamówić jakieś przekąski. Pozdrawiam

Info

Z tego co wiem, to będzie to normalna impreza. Żaden bal itp. Wiec uważam, że to świetny pomysł. Wiem też, że można sobie zamówić jakieś przekąski. Pozdrawiam

jak tam jest?

Na stronie nie ma informacji jaka bedzie muzyka w sylwestra i w ogole mało o sylwestrowej imprezie napisali. Nigdy jeszcze nie byłam w tym klubie. Wie ktoś może jaka tam zazwyczaj muza leci?? :-) Co myslicie o sylwestrze, gdzie warto go spędzić?(wolalabym nie wydawac na tą noc więcej jak ok.300zl)

Inne tematy z forum Rozrywka

Zaczęło się od morza - 100-lecie Gdyni - koncert urodzinowy (97 odpowiedzi)

Natalia Kukulska, Margaret, Natalia Szroeder, Andrzej Piaseczny, Tomasz Organek, Natalia Muianga,...

Pizza Forum (3 odpowiedzi)

Pizza Forum to idea mająca na celu przekazanie profesjonalnej wiedzy dotyczącej biznesu...

Nasi chłopcy. Mieszkańcy Pomorza Gdańskiego w armii III Rzeszy (54 odpowiedzi)

To pierwsza monograficzna wystawa, przygotowana w oparciu o materiały i pamiątki osób prywatnych...

do góry