Widok

Sylwester 2007/2008

Sylwester 2007/2008 Temat dostępny też na forum:
Opinie do imprezy: Sylwester 2007/2008, 31 grudnia 2007 godz. 21.00-5.00
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Becia

Byłam tam na Sylwestra 2006/2007 i nie polecam. Muzyka taka sobie, żadnych nowości, no to da się przeżyć ale jedzenie porażka. Jeszcze nie jadłam nic tak niedobrego jak tam. Pierś z kurczaka nie miała smaku, gorsze niż jedzenie w samolotach. Nawet nie było to ładnie podane.Kulki mięsne nie zawierały w składzie mięsa a wszystko było mdłe i nieapetyczne. Stoliki małe i niewygodne, bujały się na boki.

Kasia

Ja również spędziłam w Yesterdayu sylwestra 2006/2007 i nie polecam. Jedzenie było ochydne, bez smaku a na dodatek podane gorzej niż w barze mlecznym. Jeśli chodzi o muzyke to DJ zatrzymał się w latach 90 i nie poszedł z postępem.

Inne tematy z forum Rozrywka

Urodzinowe widowisko na ulicy 10 Lutego (56 odpowiedzi)

Ulica w dniu 10 lutego 2026 roku zostanie przekształcona w główną arterię obchodów stulecia...

Krystyna Stańko - O miłości (3 odpowiedzi)

Krystyna Stańko zaprasza do kameralnego miejsca, jakim jest Oliwski Ratusz Kultury, gdzie spotka...

Romantyczna 7-daniowa Kolacja Degustacyjna w Blasku Świec z Muzyką na Żywo (3 odpowiedzi)

Światło świec, muzyka i siedem etapów miłości14 lutego 2026 zapraszamy na wyjątkowy, nastrojowy...

do góry