Widok
sylwester w kardamonie
Niestety, jestem bardzo niezadowolony.
Sylwester napakowany, nie było się gdzie ruszyć, obiecane potrawy zimne, obsługa niemiła, muzyka do tańczenia bardzo słaba. Jedyny plus - nie najgorsze jedzenie.
IMPREZA NIE PRZYGOTOWANA !!!
OBIETNICE MANAGERA - KŁAMSTWA !!!
Nie polecam a moja noga tam już nigdy nie postanie !!
Sylwester napakowany, nie było się gdzie ruszyć, obiecane potrawy zimne, obsługa niemiła, muzyka do tańczenia bardzo słaba. Jedyny plus - nie najgorsze jedzenie.
IMPREZA NIE PRZYGOTOWANA !!!
OBIETNICE MANAGERA - KŁAMSTWA !!!
Nie polecam a moja noga tam już nigdy nie postanie !!
FATALNIE!!!!
Impreza jak dla bydła. Zero szacunku do ludzi jak i minimum profesjonalizmu. Zimne jedzenie sredniej jakości - mało. nie wywiazanie sie z umowy tzn. mieliśmy inne miejsca niż nam obiecano oraz nie było orkiestry jak miała być. Ze strony organizatorów nie było nawet proby wytłumaczenia zaistniałej sytuacji jak i jakiejkolwiek rekompensaty za taki stan rzeczy. za wodke i sok 1l 130 zl z tego co pamietam jest dość drogo. acha hehe wodka stala chyba od samego rana na stołach bo byłą tak ciepla, ze az obrzydliwa. Acha i pani barmanka no to juz mnie calkowicie rozbawila co poprawilo mi choc troche humor. zrobila mojito(mohito) bez limonki i cukru trzcinowego, wiec mozecie sobie wyobrazic smak. ale gdy o limonki poprosilismy obrotny kelner przyniosł w plastrach(hehe) migiem.
Reasumujac NIE POLECAM!!!
Reasumujac NIE POLECAM!!!