Widok

Sylwester 2008/2009

Sylwester 2008/2009 Temat dostępny też na forum:
Opinie do imprezy: Sylwester 2008/2009, 31 grudnia 2008 godz. 21:00
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

sylwester w kardamonie

Niestety, jestem bardzo niezadowolony.
Sylwester napakowany, nie było się gdzie ruszyć, obiecane potrawy zimne, obsługa niemiła, muzyka do tańczenia bardzo słaba. Jedyny plus - nie najgorsze jedzenie.

IMPREZA NIE PRZYGOTOWANA !!!

OBIETNICE MANAGERA - KŁAMSTWA !!!

Nie polecam a moja noga tam już nigdy nie postanie !!

sylwester

Totalna porażka.Brak umiejętności organizacji imprez!Niekompetencja Managera - nie wywiązanie się z obietnic sylwestrowych. Sylwester -"MASÓWKA"!, a co z jakością...? pozostawia wiele do życzenia! NIE POLECAM!

sylwester

impreza fatalna!!!za dużo ludzi, nieuprzejma, nieprofesjonalna obsługa, zimne jedzenie, niekompetentny menadżer, który nie wywiązuje się ze swoich obietnic i jeszcze jest bardzo nieuprzejmy. zdecydowanie nie polecam

FATALNIE!!!!

Impreza jak dla bydła. Zero szacunku do ludzi jak i minimum profesjonalizmu. Zimne jedzenie sredniej jakości - mało. nie wywiazanie sie z umowy tzn. mieliśmy inne miejsca niż nam obiecano oraz nie było orkiestry jak miała być. Ze strony organizatorów nie było nawet proby wytłumaczenia zaistniałej sytuacji jak i jakiejkolwiek rekompensaty za taki stan rzeczy. za wodke i sok 1l 130 zl z tego co pamietam jest dość drogo. acha hehe wodka stala chyba od samego rana na stołach bo byłą tak ciepla, ze az obrzydliwa. Acha i pani barmanka no to juz mnie calkowicie rozbawila co poprawilo mi choc troche humor. zrobila mojito(mohito) bez limonki i cukru trzcinowego, wiec mozecie sobie wyobrazic smak. ale gdy o limonki poprosilismy obrotny kelner przyniosł w plastrach(hehe) migiem.
Reasumujac NIE POLECAM!!!

Inne tematy z forum Rozrywka

XVI Ogólnopolski Kongres Kobiet (6 odpowiedzi)

Stowarzyszenie Kongres Kobiet organizuje XVI Kongres Kobiet. Więcej informacji wkrótce! A już...

ADELE - Tribute from London by Stacey Lee (3 odpowiedzi)

To będzie najszczerszy i najserdeczniejszy hołd dla niesamowitej wokalistki Adele. Stacey Lee do...

Inside Seaside Festival 2024 (29 odpowiedzi)

Muzyka wraca do Gdańska! Już 9 i 10 listopada 2024 odbędzie się druga edycja festiwalu Inside...

do góry