Widok

Sylwester 2010

Rozrywka Temat dostępny też na forum:
Zapraszamy na zabawę sylwestrową, przywitanie nowego roku 2011 w klubie Andersen.
W tym roku wyjątkowa okazja, wstęp jedyne 30zł od osoby.
Rezerwacja stolika 100zł (nieodpłatnie).
Catering 50zł od osoby (opcjonalnie).
Zarezerwuj stolik dla siebie i swoich znajomych !
Więcej informacji na miejscu w klubie lub pod nr. 793 759 085
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sylwester 2010

Zapraszamy na zabawę sylwestrową, przywitanie nowego roku 2011 w klubie Andersen. W tym roku wyjątkowa okazja, wstęp jedyne 30zł od osoby. Rezerwacja stolika 100zł (nieodpłatnie). Catering 50zł od osoby (opcjonalnie). Zarezerwuj stolik dla siebie i swoich znajomych ! Więcej informacji na miejscu w klubie lub pod nr. 793 759 085
więcej

naprawde ok

impreza baaardzo udana, nie biore pod uwage tego incydentu z gazem, poniewaz nie jest to zalezne od nikogo..
ogolnie impreza baaardzo udana, muzyka super, wszyscy szaleli na parkiecie,bylo naprawde fajnie :)
to,ze czesc ludz porezygnowala po"pieprznym" incydencie, ich sprawa, dla tych, ktorzy zdecydowali sie wrocic w barze czekaly przeprosinowe drinki, takze bardzo milo z ich strony,
ogolnie, fajna bardzo fajna impreza, moi znajomi potwierdzaja :)
pozdrawiam

miałem szczeście dostać tym gazem w twarz://

porazka

Ja również tam byłam w Sylwestra 2011 drogo.barman inaczej kasuje jak barmanki.A na koniec t.j o godz.1.20 ktoś puścił duża ilość gazu pojęcia nie mam jaki to był gaz ,zaczęłam się dusić jak i cała reszta gości . Staliśmy na dworze oczywiście bez kurtek w mrozie .nie polecam.

pełna porazka

miałam nieszczęęście brać udział w imprezie sylwestrowej 2019\2011 i stwierdzam że szefostwo nie panuje nad tym co sie dzieje w klubie i kto do niego wchodzi.w połowie imprezy goście mieli zaszczyt zostać potraktowani gazem pieprzowym który wniósł jakiś debil.zero rekompensaty za stracone pieniądze 200zł.pełna porażka. katering beznadziejny,mój pies lepiej jada!!!!!pełna porażka!!!!!!!!!!!!!!

Sylwester 2010

Zapraszamy na zabawę sylwestrową, przywitanie nowego roku 2011 w klubie Andersen. W tym roku wyjątkowa okazja, wstęp jedyne 30zł od osoby. Rezerwacja stolika 100zł (nieodpłatnie). Catering 50zł od osoby (opcjonalnie). Zarezerwuj stolik dla siebie i swoich znajomych ! Więcej informacji na miejscu w klubie lub pod nr. 793 759 085
więcej
do góry