Widok
Sylwester 2013/2014
Mimo wcześniejszych komentarzy sylwester postanowiłem spędzić w owym hotelu. Muszę przyznać, że jestem zaskoczony wcześniejszymi komentarzami ponieważ wszystko odbyło się bez zarzutu, więc albo organizacja się poprawiła albo poprzednicy z zeszłego roku byli na innym balu :), jedzenie bardzo dobre, muzyka na żywo, obsługa kulturalna i co najważniejsze w barze rozsądne ceny. Ogólnie jestem w 100% zadowolony. Czysto, schludnie i profesjonalnie. W przyszłym roku także mam zamiar skorzystać z usług tegoż hotelu.
Moja ocena
Prawdzic Resort&Wellness
kategoria: Hotele
obsługa: 6
wygląd i czystość: 6
dodatkowe usługi: 5
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
5.8
* maksymalna ocena 6
Przeciez ten sylwester to byl niewypal. Najwieksza chała na jakiej byłam, a spędzałam sylwestra już w wielu hotelach i pensjonatach, ten poprostu odstaje poziomem od reszty.
Zarcie- dla prostych , niewymagających podniebień, gdzie "Pani Kazia" kucharka ugotuje jak w szpitalu. Bezsmakowe, bez polotu, niedoprawione, niewyrafinowane.
OPOŻNIENIA!
W tym przedziale cenowym mozna znalezac bardziej godne uwagi, bardziej prestizowe i udane zabawy sylwestrowe.
Nie jest to tylko moja opinia bo wszyscy goscie siedzacy przy stolikach obok tez byli zazenowani.
Bede wszystkim znajomym odradzac!
Zarcie- dla prostych , niewymagających podniebień, gdzie "Pani Kazia" kucharka ugotuje jak w szpitalu. Bezsmakowe, bez polotu, niedoprawione, niewyrafinowane.
OPOŻNIENIA!
W tym przedziale cenowym mozna znalezac bardziej godne uwagi, bardziej prestizowe i udane zabawy sylwestrowe.
Nie jest to tylko moja opinia bo wszyscy goscie siedzacy przy stolikach obok tez byli zazenowani.
Bede wszystkim znajomym odradzac!
To prawda orkiestra powinna zagrac nie na sylwestra w takim hotelu ale na wsi zabitej dechami cos niebywałego takiego sylwestra w swoim długim zyciu nie przeżyłam fatalnie fatalnie wielka klapa wstyd dla organizatorów wiecej tam nie pójdziemy pierwszy i ostatni raz .Jedzenie ..zadna rewelacja, bufet pełen ryb szkoda kasy nigdy wiecej