Widok

Sylwester 2014/2015

Rozrywka Temat dostępny też na forum:
SYLWESTER 2014/2015Będzie nam bardzo miło Powitać z Państwem nadchodzący NOWY ROK.Bawimy się jak zawsze przy największych przebojach minionych dekad w dość kameralnej ale szampańskiej atmosferze.SYLWESTROWE MENU ZUPA:Krem ze szparagów z bitą śmietanąDANIE GŁÓWNE:Pierś z kaczki pod pierzynką pomarańczowo-śliwkową serwowana z puree maślanym i bukietem warzyw ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sylwester 2014/2015

[lead]SYLWESTER 2014/2015Będzie nam bardzo miło Powitać z Państwem nadchodzący NOWY ROK.[/lead]Bawimy się jak zawsze przy największych przebojach minionych dekad w dość kameralnej ale szampańskiej atmosferze.SYLWESTROWE MENU ZUPA:Krem ze szparagów z bitą śmietanąDANIE GŁÓWNE:Pierś z kaczki pod pierzynką pomarańczowo-śliwkową serwowana z puree maślanym i bukietem warzyw ...
więcej
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sylwester na 6

Potwierdzam opinie koleżanki również z mężem brałam udział w tym balu i oboje jesteśmy zachwyceni organizacją i jedzeniem . Czekamy na następną imprezę w tym lokalu

Sylwester 2014/15

Wyszukałam Sylwestra dla siebie i 11 moich znajomych. Czułam na sobie dużą odpowiedzialność i jestem zachwycona organizacją tej imprezy. Sylwester był niedrogi 180 zł od os. i zawierał wiele miłych niespodzianek .Nigdy wcześniej organizatorzy nie zatroszczyli się o nas tak jak tu, gratis od firmy dla wszystkich bawiących się osób przygotowano karnawałowe maski i dodatki po to by zrobić każdemu zdjęcie w złotej ramie Polaroidem i wręczyć na pamiątkę miłego wieczoru. Wyposażono nas w czapeczki karnawałowe i zimne ognie. Lokal zorganizował pokaz fajerwerków. Serwowano smaczne posiłki i utrzymywano czystość i porządek na stole przez całą noc.Jedzenie było dobre , urozmaicone i było go bardzo dużo. Opinie naszego stolika nr 12 są bardzo pozytywne i chcemy tam wrócić w któryś karnawałowy piątek bo są potańcówki. Moje towarzystwo stwierdziło że chce wrócić tu na przyszłego Sylwestra.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sylwester 2014/2015

[lead]SYLWESTER 2014/2015Będzie nam bardzo miło Powitać z Państwem nadchodzący NOWY ROK.[/lead]Bawimy się jak zawsze przy największych przebojach minionych dekad w dość kameralnej ale szampańskiej atmosferze.SYLWESTROWE MENU ZUPA:Krem ze szparagów z bitą śmietanąDANIE GŁÓWNE:Pierś z kaczki pod pierzynką pomarańczowo-śliwkową serwowana z puree maślanym i bukietem warzyw ...
więcej
do góry