Widok

Sylwester 2015/2016-Walewscy, Dworek Restauracja

Rozrywka Temat dostępny też na forum:
OFERTA SYLWESTROWA 2015/2016RESTAURACJA WALEWSCYZAPRASZA!!!!31.12.2015 o godz. 20.00SZALONA ZABAWA PRZY NAJLEPSZYCH PRZEBOJACH SERWOWANYCH PRZEZ DJ'AMENU Zupa: Krem serowo-szparagowy z bitą śmietaną Danie główne: Zraziki wieprzowe w sosie własnym z ziemniakami pieczonymi podane z czerwoną kapustą Zakąski : Zakąski rybne Tatar z łososia Dorsz w warzywach Pater ryb wędzonych Trio ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

[lead]OFERTA SYLWESTROWA 2015/2016[/lead]RESTAURACJA WALEWSCYZAPRASZA!!!!31.12.2015 o godz. 20.00SZALONA ZABAWA PRZY NAJLEPSZYCH PRZEBOJACH SERWOWANYCH PRZEZ DJ'AMENU Zupa: Krem serowo-szparagowy z bitą śmietaną Danie główne: Zraziki wieprzowe w sosie własnym z ziemniakami pieczonymi podane z czerwoną kapustą Zakąski : Zakąski rybne Tatar z łososia Dorsz w warzywach Pater ryb wędzonych Trio ...
więcej

Sylwestra 2015

Średnia wieku na sylwestra 40-50 lat muzyka super ale jedzenie okropne najlepszy był obiad a pozostaĺe dania ciepłe niesmaczne najtańsza serwowana wódka WYBOROWA ,wino i szampan okropny ruski nie dało się przełknąć do tego otwarty podany na stół.Odniosłam wrażenie że wszystko zrobione tanim kosztem .Nie polecam tego miejsca na sylwestra

A ile macie lat?

sylwester 2015/2016

Witam idziemy wraz z Małżonką.

sylwester

byłem na sylwestrze z zonai znajomymi dwa lata temu, miał być super dj , a wyszła klapa, prawie wszyscy dużo starsi (wiek mi nie przeszkadza jestem po 30), muzyka slaba prawie zadnych hitow wspolczesnych, styl abba , albo jestes szalona, sala nieduza mało miejsca na tanczenie,

Bylem tutaj na imprezie 25 lecia pozycia malzenskiego moich znajomych. Impreza byla super, obsluga 1 A Whisky do oporu. Ogolnie nota : piec gwiazdek
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

....

Czy ktoś może był tu na sylwestra?Jestem ciekawa jaka była średnia wieku?i w ogóle jak wrażenia?

[lead]OFERTA SYLWESTROWA 2015/2016[/lead]RESTAURACJA WALEWSCYZAPRASZA!!!!31.12.2015 o godz. 20.00SZALONA ZABAWA PRZY NAJLEPSZYCH PRZEBOJACH SERWOWANYCH PRZEZ DJ'AMENU Zupa: Krem serowo-szparagowy z bitą śmietaną Danie główne: Zraziki wieprzowe w sosie własnym z ziemniakami pieczonymi podane z czerwoną kapustą Zakąski : Zakąski rybne Tatar z łososia Dorsz w warzywach Pater ryb wędzonych Trio ...
więcej
do góry