Widok

Sylwester Mega domowka.pl

Sylwester Mega domowka.pl Temat dostępny też na forum:
Domowka.pl prezentuje:
Sylwester 2008/09 mega domowka.pl
Zagrają:
Poziom JUMP UP (d'n'b, breaks, jungle, breakbeat): Kwazar (Bassbregade / Wawa), Adam Faz (bassinjekta - nu breaks exp.), Crazy (Drum town / Toruń), MC Symptom (Bassenslavement), S!ck (Bassenslavement), Bator (Dirty danzig)
Poziom GET DOWN (electro, house, funk): Chuck Teller (RBMA / Oslo), BMD (XLNT / Timewarp Music), Mikan ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Głupoty piszesz M. łazienek bylo wiecej, ja w kolejce nie stalam

toalet napewno bylo wiecej

co do sfyu to rzeczywiscie brakowalo osoby ktora by to ograrniala, jak rozmawialem z kims z obslugi to mowil ze sie nie spozdziewal ze niektorzy ludzi moga zrobic taki syf, ja sie tez nie spozdziewalem, to byla domowka! i kazdy powinen po sobie posprzatac.
A za drinka ktos rzeczywiscie przeplacil, ja bym tyle nie dal i nie dalem. Bo normalny drink czyli wodka + sok kosztowal 9zl, piwo bylo po 6zl

rozmawialem z jednym z organizatorow, bardzo mily czlowiek, szacun za to co robi i za pomysl

ja ide z dziewczyna ktora poznalem w kolejce skm i trzymala w reku bilecik na domowke.pl :)

bar?

a jak tam jest z cenami w barze? i co konkretnie mozna zakupić?

tez juz mam :) :P :D
fajne zaproszonko, tylko mam pytanie: czy zaproszenie trzeba podpisywac czy jak?

takie tam

jeszcze raz dla jasności -
1) jak to jest z tymi kolejkami na wjazd na imprę? jeśli kupię bilet na dwa tygodnie przed to faktycznie muszę tyle czasu czekać?
2)czy można wjechać gdzieś na teren autem i mieć swój alkohol-czy panowie "z gardy" też za to walą w pysk?
3)z tego co czytam wynoszę,że te 99PLN jest tylko za wjazd-każde chlapnięcie :) i mlaśnięcie kosztuje? czyt.: nie ma żadnego % ani żarełka w cenie?

ej ochrona byla ok, no chyba ze rozmawiales z kims kto tam mocno fikal, takie osoby byly bardzo szybko usuwane z imprezy,ale to chyba swiadczy o profesjonalizmie? normalna osoba byla traktowana bardzo milo i przyjemnie, czego trudno doswiadczyc w jakimkolwiek klubie.

ale niektorzy ludzie sa beznadziejni

jak se czytam te niektore komenty to mi sie smiac chce.

http://sylwester.trojmiasto.pl/i.php - poka no mi i to polacem lub adresem gdzie znajdziecie fajniejsza impreze na sylwestra... moze nawet oddam bilet i pojde gdzie indziej! albo zeby porownac pojde i tam...

NIE MA. za te cene, za taki charakter 99zl? to jest cena bardzo przyzwoita!

Z tego co mi wiadomo beda bary z "przecietnymi" cenami. Ale znowu pytanie: poka no i to myszka gdzie na sylka mozesz wnosic wlasny alk?

sylwester z jedynka :)

ja tez mam juz zaproszenie :)

Z tego co wiem, bedzie fajnie

Bylem w zeszlym roku, toalet moze nie bylo za wiele, ale rozmawialem z organizatorem, obiecal mi ze bedzie ich tym razem przynamniej 12-scie, do tego szczegolna uwage maja zwrocic uwage na szatnie ( w zeszlym roku, musialem odstac przynajmniej 15min w kolejce zanim oddalem kurtke), teraz szatnia ma być większa i z większą obsługą - zobaczymy ! :) Do zobaczenia o 12stej...w ogrodzie

:)

wybiram sie ze znajomymi. To chyba jedyna sensowna opcja w tym roku. Kluby w tym roku nie oferuja nic poza wysokimi cenami

dobrze ze w Gdyni, a nie w Gdańsku

zaproszonia zakupione :)
do zobaczenia :P

:)

fajne!

w naszym punkcie dzisiaj zaproszenia kupilo bardzo duzo osob

wesolych swiat i do zobaczenia na domowce :)

slaba opcja

jak dla mnie mega slaba opcja... 2 lata temu kupilem bilet i impreze ODWOLALI DZIEN PRZED!!! DO tej pory nie otrzymalem ZWROTU KASY!!!! poprostu... www.zal.pl

Inne tematy z forum Rozrywka

Zaćmienie słońca w Brzeźnie (5 odpowiedzi)

Gdańsk Brzeźno plaża zapraszamy amatorów i profesjonalistów. Będzie przepięknie! więcej

Ocean Przygód w Piaskownicy (4 odpowiedzi)

W Piaskownicy czeka na Was wyjątkowy podwodny klimat  - pełen morskich stworzeń, kolorowych...

ARKA Gdynia - Puszcza Niepołomice (3 odpowiedzi)

17 sierpnia o godzinie 19:00 Arka Gdynia zagra o ligowe zwycięstwo z zespołem Puszcza...

do góry