Spędziliśmy wraz z mężem w tym Hotelu już drugi Bal Sylwestrowy i jesteśmy w 100% zadowoleni !nie mamy absolutnie żadnych zastrzeżeń. Jedzenie znakomite pięknie podane, pracownicy kompetentni, wystrój i atmosfera godna pochwały. Poświęcone wysiłki i praca w przygotowaniach balu nie poszła na marne !
A co do komentarza pode mną: nie rozumiem dlaczego w swojej opinii uwzględnia Pani dj i zabawę w sali na dole, skoro z tego co mi wiadomo tam była impreza prywatna i nie miała nic wspólnego z Balem Sylwestrowym w górnej sali. Więc pozwolę sobie zauważyć iż ocenia Pani teraz coś czego nie powinna. A mianowicie komentarz powinien dotyczyć orkiestry a nie dj i sali górnej a nie dolnej.
Zapraszanie rodziny czy znajomych to moim skromnym zdaniem nie jest zabronione. Goście jak goście a,że zaznajomieni z właścicielami to już kwestia wzajemnych relacji na ile mogli sobie pozwolić więcej od innych.
Co do konkursu i wygranej osoby z rodziny Pana Dyrektora to może czysta zazdrość ? Ja uważam wygraną za sprawiedliwą a wygrała Pani, która była najlepsza bez dwóch zdań.
Zawsze przecież znajdzie się ktoś niezadowolony..

Ja gorąco polecam ! a Sylwester był 4 imprezą, którą spędziłam w tym Hotelu.