Widok
Masakra
Aby takiego miasta nie było stać na dobrych artystów to już śmiech na sali.Myślę, że to nie problem w braku finansów,bo w końcu nasza Gdynia jest jednym z najlepiej rozwijających się miast w Polsce.Myśle ,że problem tkwi w ludziach którzy za to odpowiadaja.Poprostu maja w nosie tych których nie stać na wytworną imprezę w hotelu gdynia.Wstyd drodzy urzędnicy,normalnie wstyd.:pppppppp
Gdansk, Gdynia czy Sopot??
My z chłopakiem (jestesmy z warszawy) chcemy przyjechac nad morze na sylwestra - ogolnie dla egzotyki :) - zobaczenia morza i plazy w zimie, bez zadnych kolacji i noclegów tylko tak wpasc i wyjechac jeszcze w nocy (2-3).. Widze, ze z koncertami u Was nie za bardzo, ale ogolnie najbardziej polecacie Gdansk, Gdynie czy Sopot? (Chodzi nam o to, w ktorym miejscu z pociagu wysiasc? xD)
tragedia
specjalnie ze znajomymi przyjechałam (ponad 80 km) na skwer zeby spędzić jakoś inaczej sylwestra (wiecznie imprezy w pubach) i musze przyznać,że nie jestem zadowolona,gdyby nie BRODKA to byloby całkiem całkiem, ale ona to porazka....w trakcie jej występu gdyby nie przyjechala karetka to ludzie nie mieliby żadnego zajęcia, przynajmniej przez chwilę nie musieli słuchc "WIELKIEJ GWIAZDY".