Widok

Sylwester w Coco

Sylwester w Coco Temat dostępny też na forum:
Opinie do imprezy: Sylwester w Coco, 31 grudnia 2008
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

w tamtym roku byla bieda

malo osob, zero klimatu

:)

bdb jedzenie, swietna muzyka, chociaz przydaloby sie troche typowo sylwestrowych kawalkow, procz samej muzyki brazylijskiej, minusem bylo to ze na parkiecie bylo strasznie goraco

Bardzo fajny klimat:))

Sylwester w "Coco" uważam za udany, jestem mile zaskoczona muzyką gdyż wraz z moim towarzystwem spodziewaliśmy sie typowo oficjalnej muzyki latino, a tu miła niespodzianka:))Dj Szynszyl fajnie poprowadził imprezę i puszczal fajne znane kawałki, klimat również był bardzo fajny:)Jedzenie ogólnie bylo dobre, tylko było ciężko dostać się do stołu szwedzkiego ale tak to oki, kelenerki dbały o każdy stól i niczego nir brakowało nam:))polecam gdyż naprawdę Sylwester był udany!!!

jestem na tak! Początkowo Dj Szynszyl nie bardzo sobie radził w doborze piosenek, jednak zrewanżował się puszczając kilka przednich utworów co spowodowało że parkiet się zapełnił. Jedynym minusem był brak klimatyzacji,mam nadzieje ze w przyszłym roku również zagoszczę w Coco. pozdrawiam panią w okularkach która chodź była sama świetnie się bawiła z pewnym młodzieńcem:)

tylko zarcie bylo ok

reszta beznadziejna, za ta cene w innych miejscach byl wypas, zaluje

Inne tematy z forum Rozrywka

Walczymy o Alfę (6 odpowiedzi)

Zapraszamy wszystkich zainteresowanych losami Centrum Handlowego Alfa na Przymorzu na...

Festiwal Smaków Regionalnych (3 odpowiedzi)

Festiwal Smaków Regionalnych Gdańsk 2025 to nowe wydarzenie skierowane do konsumentów,...

Koncert Gosi Andrzejewicz (31 odpowiedzi)

Już 14 marca naszą scenę rozgrzeje jedyna i niepowtarzalna Gosia Andrzejewicz!O Artystce: Gosia...

do góry