Widok
Sylwester w Dworze Prawdzica
[lead]DWÓR PRAWDZICA ZAPRASZA NA BAL SYLWESTROWY. Nowy właściciel, nowa jakość - zmieniamy się dla Państwa[/lead]Wyborne menuszalona zabawa w oprawie muzycznej przygotowanej specjalnie dla Państwa[lead]Muzyka na żywo[/lead][lead]Fantastyczny Zespół Dream[/lead][lead]Atrakcyjne ceny alkoholi w hotelowym barze[/lead][lead]np: butelka wódki 0,7l - już od 35zł[/lead]Konkurs sylwestrowy:główna ...
więcej
więcej
Sylwester 2013/2014
Jestem bardzo zadowolony z nocy sylwestrowej w owym Dworze i ciesze się, że mogę wystawić opinię pozytywną. Miła, rzetelna obsługa, jedzenie bardzo dobre co zresztą było widać po ilości osób przy bufecie. Oczywiście wielki plus za prawdziwą orkiestrę a nie muzykę odtwarzaną z odtwarzacza. Impreza oczywiście na duży plus i warto było przyjść. Myślę że, kolejną noc sylwestrową także przywitam w Dworze Prawdzica.
masakra sylwek 2014
Byłam tam pierwszy i odstatni raz.niezorganizowana obsługa,obiad podali drugie danie po godz 21szej,a orkiestra tragedia'fałszowali,nie umieją śpisewać.przed 24tą chcieli goście wypier...ic ich za okno.menagerka musiała przynieść płyty z muzyką.kilka par poprostu zażądała zwrotu gotówki i wyszli.masakra nie polecam