Widok

Sylwester w Jazz Scena Cafe

Sylwester w Jazz Scena Cafe Temat dostępny też na forum:
Opinie do imprezy: Sylwester w Jazz Scena Cafe, 31 grudnia 2008 godz. 20:00
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sylwester 08/09

Byłem na tym Sylwestrze. Pierwsze wrażeni oczywiście pozytywne. Ale później było tylko gorzej - DJ zaczął grać o 23, jedzienie zimne, na napoje wyskokowe trzeba było czekać, po toaście noworocznym DJ nie wiedział chyba co ma zrobić więc przestał grać wogóle. Na jedzeniu wygiąłem widelec - takie było "miękkie:. Poprostu tragedia. Jeśli ktoś ma ochote wydać kasę i potem narzekać to to miejsce jest do tego idealne. 3 półmiski przez cały wieczór z jedzenie a w menu 8 pozycji.Dobrze, że chociaż żurek był ciepły.Przestrzegam i napewno więcej tam nie pójdę.

Sylwester :) !!

To był już mój drugi sylwester w tym loklau i drugi raz jestem równie zadowolony. Klimat miejsca bardzo fajny, muzyka ok, przednia zabawa. W przyszłym roku też się piszę!

Inne tematy z forum Rozrywka

Wtorki z Winem | Aperitif (3 odpowiedzi)

Dołącz do kolejnego wydarzenia z cyklu Wtorków z Winem w Sztuce Wyboru! Czy marzysz o podróży...

Przełam lody. Skocz na łyżwy - Otwarcie Lodowiska (9 odpowiedzi)

Gdański Archipelag Kultury serdecznie zaprasza na Gdańskie Lodowisko na Placu Zebrań Ludowych....

Kult - Pomarańczowa Trasa (16 odpowiedzi)

27 października w Gdyni wystąpi zespół KULT w ramach Pomarańczowej Trasy.WSTĘP: 18.30KONCERT:...

do góry