Widok

Sylwia - opinia

przestrzegam wszystkich przed tym kinem, zakupiłam "promocyjne bilety" na tzw "gruponach" i w momencie kiedy chciałam je zrealizować otrzymałam informację od obsługi: poprzedni właściciel splajtował, wyjechał za granice i niestety realizacja bonów jest niemożliwa a za wszystkie kupony które zostały przez owego Pana sprzedane zostaną zwrócone pieniążki (od Pani z obsługi otrzymałam karteczkę ze specjalnym adresem mailowym) ... było to ponad miesiąc temu, od tej pory zero jakiejkolwiek odpowiedzi na moje maile, o zwrocie pieniążków nie wspomnę! jeszcze raz przestrzegam przed zakupem jakichkolwiek bomów/kuponów do tego kina , mam jakieś dziwne wrażenie, że kolejny właściciel wyjedzie w poszukiwaniu swojego poprzednika, kino po raz kolejny zmieni swoją nazwę A KOLEJNI KLIENCI ZOSTANĄ OSZUKANI.....
Moja ocena
East Pictures 6D kategoria: Kina
obsługa: 1

repertuar: 1

nowości: 1

komfort: 1

przystępność cen: 1

ocena ogólna: 1

1.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 10
Witam, z tej strony obsługa kina dawnego kina 5D extreme.

Dodamy od siebie, że poprzedni właściciel nie wywiązał się z umów z pracownikami i nie wypłacił wypłat za okres 2 miesięcy i jak próbujemy się z nim skontaktować to mówi, że mamy pecha.

Nowy właściciel to zupełnie inna bajka. Jest to firma, która sama tworzy filmy, ma duże zaplecze finansowe i nie zamierza się zamknąć. Porównywanie go z poprzednim właścicielem jest co najmniej nie na miejscu a takimi "wrażeniami" można naprawdę dużo zepsuć.

Od miesiąca są ważna u nas kupony sprzedane na Citeam.pl i Klubie zniżek (sprzedane pod kino 6D) i klienci są zadowoleni a od przyszłego piątku pojawią się dwie nowe pozycje, następnego tygodnia kolejna nowa pozycja.

dla zniecierpliwionych klientów kina 5D Extreme możemy podać namiary na:

księgową - kamila@kino5d.pl
właściciela - darek@kino5d.pl
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dodam, że kupując kupony warto zapoznać się z regulaminem. Ma to na celu sprawdzenie firmy (portali zakupowych) a co za tym idzie unikanie zbędnych, niestosownych i przykrych komentarzy pod adresem nowych właścicieli.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak można być tak głupim i krytykować cos czego już nie ma i w związku tym psuć innym opinię, jak by na miejscu starego kina postawili restauracje to też by Pani napisała, że nikt ma tam nie chodzić bo to oszuści???!!!!! A tak wogóle ja tez kupiłam w obecnym kinie bilety i jestem zadowolona i w poprzednim też na gruponie i jakos skorzystałam bez problemu, a że ktoś czeka nie wiadomo ile na realizację kuponu to tak może się niestety stać, że już obiekt nie istnieje. A jak by teraz tam nie było nic to do kogo miałaby Pani pretensje???!!!! Głupota ludzka nie zna granic a winnego oczywiście szukamy, ale nie w nas i najlepiej w tym kto jest pod ręką - padło na obecne bogu ducha winne kino
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pani Sylwio proszę pamiętać, że tam gdzie występuje deficyt wrodzonej inteligencji, dochodzi do superaty chamstwa. Jest Pani tego żywym przykładem. Mimo wszystko życzę niezapomnianych wrażeń w kinie East Pictures.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 4
jak ty się babo z obsługi tak zwracasz do klientów to życzę wam wszystkicm kolejnej plajty! chamstwo i bezczelność!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
do góry