Widok

Sympatyczny prawiczek po 30...

Poznam porządna kobietę z trójmiasta. Bez nałogów i zobowiązań, pewnie nie jest to łatwe w dzisiejszych czasach. Szukam stałego związku.
Proszę o kontakt na maila: on123@onet.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Cześć jestem Iwona bardzo mi miło poznać napisz coś o sobie więcej jestem bardzo sympatyczna dziewczyna moje chobby to muzyka spacer wycieczki różnego rodzaju
podaje ci emialia iwona0227@wp.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
po30 to znaczy??
po prostu co porabiasz i jakie masz zainteresowania gdzie pracujesz i gdzie mieszkasz? pozdrawiam
Dokładnie to 33
czesc dzieki ze ospiales mam ciemne wlosy jestem tez z poczuciem chumorem jestem osoba spokojna mam 37 lat lubie tez spacery i dobra muzyke i wycieczki pracuje w super markiecie jako sprzedawczyni w kasie napisz co naj bardziej lubisz robic ?nie lubie klamstwa pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
ale masakra
kobieto, nawet nie umiesz poprawnie napisać 'supermarket' a przecież tam pracujesz
nie wspominając już o naj bardziej, chobby czy chumor
przecież błędy ortograficzne podkreślają się na czerwono - tak ciężko otworzyć słownik i je poprawić?
zrobiłaś sobie antyreklamę ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Chłopie, masz to samo co ja. jak koles robie takie byki to na dzien dobry idize w odstawkę :)))
he he, podymałbym ;-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ostatnio widziałem piękne dymarki.....
Pewnie za niewielkie pieniądze można sobie taką wybudować.....
A i poparzyć się można.....
Ale ty kuj żelazo puki gorące.....
....i myśli sobie Ikar, co nieraz już w dół runął: jakby powiało zdrowo, tobym jeszcze raz pofrunął......
A Osiecka
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Poznajmy się

Osoba trans poszukująca bratniej duszy - trójmiasto i nie tylko (71 odpowiedzi)

Cześć! Szukam kontaktu do wszystkich osób, przy których mogłabym się zrelaksować, spędzić miło...

Zanim zostanę zjedzona... (100 odpowiedzi)

Proszę nie zrozumieć mnie źle tylko spróbować postawić się w mojej sytuacji. Mam 35 lat, bardzo...

Poznam geja (36 odpowiedzi)

Wiem, że to brzmi idiotycznie i schematycznie, ale trudno tak wyjaśnić w kilku słowach o co...

do góry