Widok
Morw
Zydzi zydom ten los zgotowali. Prawda jest taka, ze Zydzi maja pretensje do całego świata za WWII, ale sami byli dla siebie wilkami. A Amerykanscy Zydzi wypieli się na Wschodnioeuropejskich Zydow bo mieli ich zawsze za coś gorszego, zacofanego.
Ale teraz to tylko Polacy są łatwym celem i są za wszystko odpowiedzialni! Pomyślcie o tym.
Ale teraz to tylko Polacy są łatwym celem i są za wszystko odpowiedzialni! Pomyślcie o tym.
a niby w jaki sposób odkupili?
że po wojnie zatrudniali żydów z Europy Wschodniej w Hollywood? Chyba raczysz żartować. O jakim zadośćuczynieniu mówisz? Piszesz totalne bzdury. Rozumiem, że Polacy według ciebie nie odkupili (w domyśle).
... i nie wobec rodaków, bo wobec rodaków to by musieli zadośćuczynić Amerykanom. Raczej wobec semickim współplemieńcom. Jest różnica.
... i nie wobec rodaków, bo wobec rodaków to by musieli zadośćuczynić Amerykanom. Raczej wobec semickim współplemieńcom. Jest różnica.
film ciężki w odbiorze, bez emocji
Ogromnie się rozczarowałam, wcale nie trzyma w napięciu, czekałam, kiedy się skończy. Sposób filmowania, gdzie widzi się tylko osobę pierwszego planu a reszta zamazana bardzo męczy w oglądaniu.
Poza tym film przekłamany. Zupełnie nie pokazał atmosfery Auschwitz, nagrywany poza jego terenem, wygląd więźniów zupełnie nie oddaje charakteru tego, jak życie w obozie wyglądało naprawdę. Migawki z udziałem Polaków ukazują ich w najgorszym świetle.
Nie polecam
Poza tym film przekłamany. Zupełnie nie pokazał atmosfery Auschwitz, nagrywany poza jego terenem, wygląd więźniów zupełnie nie oddaje charakteru tego, jak życie w obozie wyglądało naprawdę. Migawki z udziałem Polaków ukazują ich w najgorszym świetle.
Nie polecam