Widok

System Fala sie wywala...

Wiem, że temat jest grzany tu i ówdzie ale mam wrażenie, że cały czas zdroworozsądkowe głosy w tej sprawie są ignorowane. Aktualnie na pasażerach trójmiejskiej komunikacji publicznej ma miejsce jakiś nieudany eksperyment. Wymuszono na nas instalacje aplikacji która, delikatnie mówiąc, jest totalnym bublem. Dziś przy kontroli w SKM aplikacja wyświetliła jakiś monit z błędem i okazało się, że ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

może te głosy obaw były tak wartościowe i merytoryczne że zostały w tzw. koszu?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 31

Dziwne bo ja dałem pięć gwiazdek

Urzędnik podwładny Oli
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 25

Nieodpowiednia aplikacja

Zgłaszajcie aplikacje jako nieodpowiednią w sklepie Play. Jeżeli usuną ją ze sklepu Play nikt nie będzie mógł wam wystawić mandatu.
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wazne, ze urzednicy oglosili sukces
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 1

je jeżdżę polskim Funbike'm....super rowery...połowa mocy to dla mnie wystarczająco...nie wiem jak to liczyć - jest 6 poziomów wspomagania + 8 biegów + 3 stopnie do biegów....
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Instruktor z Banina

Dólkiewicz czemu fala nie działa?!Czemu są braki kierowców i obcinane są kursy?
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ktoś przytulił 300mln za bilet miesięczny który wcześniej funkcjonował w sumie tak samo. Ja nie widzę różnicy, poza tym że musiałam wymienić kartę. Tak się robi byznes :)
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 1

wywal z telefonu kup papierowy bilet.

jak się nie da jedz samochodem. Inny stres.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Różnica jest taka, że wcześniej działało jak należy:)
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ostatnio kupiłem sobie ten miesięczny w FALI. I szczerze doskonale rozumiem negatywne opinie, sam muszę specjalnie logować się w trakcie podróży w systemie, w razie ewentualnej kontroli (zwłaszcza newralgiczne miejsca). Jednak już jeden raz w tramwaju wylogowalo mnie z systemu w trakcie kontroli, więc kontroler już sobie poszedł poirytowany (nie dziwię mu się). W zasadzie system jest jedynie szkodą dla nas pasażerów, bo wychodzą frustracje i nieprzyjemności przez liczne awarie, jak na przykład teraz w moim autobusie. Jak tu promować i korzystać? I po co ograniczać niezawodne aplikacje jak np. Jakdojade?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Fala

Dzisjaj chciałam zakupić bilet miesięczny dla syna wpisując imię i nazwisko pokazało nie istnieje i nie możemy zakupić biletu kontaktowałam się z infolinią fali pani powiedziała że błąd i sprawę rozwiążą w przyszłym tygodniu do tego czasu proszę kupić bilety jednorazowe skontaktowałam z urzędem miasta przekierunkowuje do zkm a oni nie mają możliwość pomocy jedynie co to mogą poprosić osoby z Fali aby postarali się przyspieszyć sprawę .Jak można zostawić niedziałający system i czy naprawdę nie można z tym nic zrobić może jak gdyńscy urzędnicy przesiądą się na autobusy zobaczą problem
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ten system jest zły!

Aplikacja nie działa! Korzystanie z niej zostało narzucone, chociaż system nie spełnia podstawowych oczekiwań użytkowników. Jest anachroniczny, ciągle się zawiesza, a był i jest strasznie kosztowny. To odpowie za to marnotrawstwo pieniędzy???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry