Widok

Szachy, i...

Szachy, i...
Ja, nieustraszony i niepokonany* Jan von Wrzeszcz, wzywam Ciebie na strategiczny pojedynek na szczycie Pachołka, jeszcze zanim Księżyc zniknie z nocnego nieba. Stawką gry niech będzie dusza - ten, kto przegra, musi na miesiąc zostać wilkołakiem. Albo coś w tym stylu. Podejmiesz wyzwanie? Czy przechodzą Cię dreszcze na samą myśl, że zbiję Ci konia? ;-)

Gdyby ktoś pytał. Mam 25 lat, studiuję, i nie gram ani zawodowo, ani nawet regularnie, a prawdę mówiąc nie jestem sobie w stanie przypomnieć, kiedy robiłem to po raz ostatni. Ale chętnie to zmienię. ;>
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Brawo za oryginalność;) To bicie konia to niezbyt fortunne określenie.Kojarzyć się może ciut jakby inaczej...Od wieków w szachy nie grałem.Nie ma chętnych ku tej prawdziwie strategicznej rozgrywce.A jak Ty przegrasz duszę?Ha?Do kotła w piekle marsz...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wyzwanie odważne lecz śmiałek niecierpliwy bądź też ktoś inny wyprzedził mnie w grze o duszę...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dobrze się czujesz?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Społeczność

skup kolejki piko kupie (6 odpowiedzi)

skup kolejki piko kupie kupie kolejki piko roznych firm piko roco rivarossi marklin tulig...

Pomoc dla rodziny z Gdańska (75 odpowiedzi)

Pomoc dla rodziny z Gdańska jak w tytule, pomogę rodzinie z dziećmi z Gdańska, może to być...

bezinteresownie pomoge (161 odpowiedzi)

bezinteresownie pomoge Witam wszystkich !!Czesto zdarza sie ze brak nam sil i uusmiechu a...

do góry