Widok

Szalone nożyczki

Szalone nożyczki Temat dostępny też na forum:
Opinie do spektaklu: Szalone nożyczki.
Salon fryzjerski Szalone nożyczki prowadzony przez mistrza grzebienia i rzecz jasna nożyczek, Tonia, słynie z doskonałej obsługi i profesjonalnych usług, niestety na jego nienaruszonej reputacji pojawia się skaza - morderstwo w sąsiadującym z salonem mieszkaniu, dokonane przez nieznanego sprawcę. Podejrzani są zarówno pracownicy salonu, jak i jego klienci.
I tu do akcji wkraczają... ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dobrze zagrane:) Zabawny scenariusz:) Wartka akcja:)

Polecam!!!!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

szalone nożyczki

SUPER TYKO TAKIE SPEKTAKLE :) :) :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Żenujący spektakl

Dlaczego wszystkim podoba się płaska, nieudolnie grana farsa?
Brak pomysłu i porażająco słabe dialogi.
"Big Brother" to przy tym szczyt finezji.
Humoru brak. Stracone 2 godziny. Widownia zadowolona i "standing owation" na koniec. Patrzyłem na to jak przybysz z Marsa.
Dzxisiaj zmarł Gustaw Holoubek ...
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 18

!!!

Mi sie osobiście bardzo podobał, dawno się tak nie uśmiałam... A skoro ktoś uznaje to za żenadę to powinien sprawdzić w słownik co znaczy "poczucie humoru" bo chyba go nie ma...

trudno powiedzieć

spektakl oceniam na 4. dobry scenariusz, ale niestety gra fryzjera- Tonia dość na słabym poziomie. Trochę nie podobał mi sie żart naśmiewania się z homoseksualstów chociaż nie powiem też sie śmiałam. Bardzo podobała mi sie forma zaangażowania widzów w całą zabawę, wreszcie coś innego. Jednak aktor grający fryzjera musi jeszcze popracować nad swoją rolą, bo jest sztuczny, wiem, że rola miała być przerysowana, ale jednak powinien ją zagrać lepiej. Ogólnie polecam, ale jest to spektakl na raz.Duże oklaski dla Basi- fryzjerki oraz Pani Dębskiej. Super.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

Świetne!!!

Szczerze nie rozumiem tej oceny. Dla mnie spektakl na 5. Gratulacje dla aktorów. Fryzjer - rewelacja, jak i Basia i Pupcia, zresztą pan Michał też i reszta. Śmiech był od początku do końca. Niektórzy wręcz płakali ze śmiechu, a chyba o to chodzi w tym przedstawieniu. Jak dla mnie jeden z lepszych na Małej scenie. Polecam wszystkim, którzy mają ochotę na wesoły wieczór.
I proszę nie doszukujmy się tu czegos więcej niż zabawy, a ona była świetna.
Bardzo fajnie dobrane dialogi, wszystko dopracowane, śmieszny dowcip, dobry kontakt z publicznością.
Na pewno pójdę jeszcze raz!

A może tak przy okazji wie ktoś kiedy pan Więcek zagra coś dużego na dużej scenie?
Ciągle mam w głowie Draculę ale od tego czasu cisza.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

superrrrrrrr!

byłem wczoraj i dawno sie tak nie nasmiałem !!polecam poprostu bomba ! aktorzy rewelacja
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Doskonała zabawa

Byłam w minioną sobotę na spektaklu. Świetna rola aktorska pana Pawła Bernaciaka. Bardzo dobry pomysł, by widzowie decydowali o rozwoju akcji. Polecam!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Petycja

http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=3552

Petycja o spektakle popołudniowe w TM.

A na nożyczkach byłam po raz drugi w październiku i muszę przeznać, że podobało mi się trochę mniej niż w maju, no ale pewnie kwestia tego, że za drugim razem już nie ma takiego "zaskoku". A tak poza tym uważam, że spektakl jest świetny i chcę zobaczyć inne końcówki!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

"Szalone nozyczki"

Już dawno nie byłam na tak dobrej sztuce współczesnej. Dużo humoru, zaskakujących akcji.
Możliwe 4 zakończenia sztuki w zależności od widzów.
Rewelacja! Gorąco polecam - szczególnie mieszkańcom Bojana,Chwaszczyna i Gdyni.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

brawo!
super rozrywka!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Szalone Nożyczki

Nigdy nie lubiłam chodzić do teatru aż pewnego dnia siostra zapytała czy chcę z nią na to iść poszłam i tak mi się spodobało że poszłam na to jeszcze 4 razy i uwielbiam chodzić do teatru ,a zwłaszcza na tą sztukę!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

...

Najwidoczniej nie preferujesz tego typu humoru. Farsy mają to do siebie, ten specyficzny żart, który nie na wszystkich działa. Dla Ciebie stracone 2 godziny a dla innego 2 godziny, które zapamięta na długi czas

Jeszcze raz

Byłam pierwszy raz na "Szalonych nożyczkach" w Zielonej Górze. Pójdę jeszcze raz do Muzycznego!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

.

Jak czytam takie komentarze to aż mi się śmiać chce. Jeżeli ktoś to czyta, to prosze się zastanowić kogo słuchać jakiego kolwiek krytyka, którzy twierdzą, że spektakl jest ten na najwyższym poziomie, czy kogoś takiego kto , przepraszam najmocniej, ale najwyraźniej nie zabardzo wie o co chodzi. Mogę tylko powiedzieć, że mi przykro
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

A ja byłam w krakowie i jestem zachwycona! Wszystko zalezy od aktorów ii.....od publiczności. Naprawdę się mocno ubawiłam! :)

Świetny, śmieszny, super

Rewelacyjne przedstawienie. Ubawiłam się na tym niesamowicie. Ode mnie 5 pkt.
Polecam gorąco, bo naprawdę warto.
Byłam raz i już nie mogę się doczekać kiedy pójdę raz kolejny.
Rewelacyjny fryzjer :) Reszta też ok. tylko mała uwaga do dyrektora teatru i Pana Więcka - PROSIMY BARDZO, BARDZO O ROLE DLA PANA NA DUŻEJ SCENIE I TO GŁÓWNE, bo cały czas w myślach mamy Draculę, ach...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zaje

Jak dla mnie spektakl jest świetny. Dużo zabawy i smichu. w sumie najbardziej urzekł mnie Tonio i Edward. Ogólnie cała akcja jest pełna skomplikowanych zagadek, które rzecz jasna są do rozwikłania bardzo proste.
Pod koniec bardzo dobrze grający swoje role aktorzy wspaniale improwizują.

JAK DLA MNIE TO REWELACJA POSZLABYM 2 RAZ
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4
:) hhhhh
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Kultura

The Phantom Of The Opera (10 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: The Phantom Of The Opera . Wielki jubileusz światowego fenomenu "THE...

Ellen Babić (3 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Ellen Babić . Autor:Marius von Mayenburg Reżyseria:Patryk Warchoł...

Seks z nieograniczoną odpowiedzialnością (3 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Seks z nieograniczoną odpowiedzialnością . Na skutek błędu systemu...

do góry