Widok
Szalony kierowca linii K
Zwróćcie proszę uwagę na przegubowy autobus linii K w kierunku Grabówek SKM. Okolice działek na Chwarznie. Nie jedzie swoją trasą. Skręca z prawego pasa w lewo (kilkukrotnie). Tworzy zator. Jeśli chcę zawrócić to ma przecież pętlę Witomino Leśniczówka.
więcej
więcej
Linia K
Po prostu pani kierowca jechała pierwszy raz tą trasą i się troszeczkę pomylila- każdemu ma prawo się taka sytuacja zrobić.
Nie którzy pasażerowie nie są wyrozumiali i zasiali panikę.
Przyznaję się że na początku byłam to ja ale gdy zobaczyłam że Pani trochę błądzi to pomogłam wyprowadzić w miarę możliwości. I później też jedna pani się dołączyła gdzie była z mężem który pracuje w zkm na łączach .
A jedna pasażerka się zaczęła do mnie nie grzecznie oddzywac. Ale szybko została postawiona do zachowania spokoju ,mogła pomóc a nie udzielać się w wyprowadzeniu kierowcy. Zamiast się cieszyć że nic się nie stało
Nie którzy pasażerowie nie są wyrozumiali i zasiali panikę.
Przyznaję się że na początku byłam to ja ale gdy zobaczyłam że Pani trochę błądzi to pomogłam wyprowadzić w miarę możliwości. I później też jedna pani się dołączyła gdzie była z mężem który pracuje w zkm na łączach .
A jedna pasażerka się zaczęła do mnie nie grzecznie oddzywac. Ale szybko została postawiona do zachowania spokoju ,mogła pomóc a nie udzielać się w wyprowadzeniu kierowcy. Zamiast się cieszyć że nic się nie stało