Widok

Szara Fabia sedan, Chwarzno-Redłowo

Motoryzacja Temat dostępny też na forum:
Tleniona pani za kierownicą szarej Fabii sedan Mk1 - co jakiś czas rano jedziesz za mną i zawsze siedzisz mi na zderzaku tak blisko, że nie widać reflektorów. Moja propozycja: wysil wyobraźnię bardziej niż tylko pół obrotu koła na przód i zachowaj większy odstęp, tym bardziej, że idzie zima. Jeśli będę musiał awaryjnie przyhamować, to skończy się to dla ciebie niemiłą niespodzianką. Btw: czy mi się wydaje czy wozisz fotelik z tyłu? Gratuluję!
I niech mi ktoś powie, że kobiety jeżdżą bezpiecznie - zabiję śmiechem.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
Co się czaisz? Depnij w hebel... albo jak nie masz ochoty klepać auto to tylko lekko naciśnij - powinna się oddalić.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
To padnij trupem bo ja jeżdżę bardzo bezpiecznie prawko od 20 lat zero kolizji 1 mandat za prędkość i nie wrzucaj wszystkich do 1 wora bo zabije śmiechem.A i nie jestem blondynką.zawodowy kierowca.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
...zawodowy kierowca?...padam śmiechem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Chwarzno - Wiczlino

Wiczlino - Ogród - opinie i oceny (102 odpowiedzi)

Osiedle Hossy to idealne miejsce dla rodzin pragnących zamieszkać w otoczeniu terenów zieleni, a...

Nowe połączenie autobusowe Bojano - Gdynia (115 odpowiedzi)

Witam. Od pewnego czasu obserwuję jak się żyje mieszkańcom Bojana w zakresie większych bądź...

Fryzjer Trójmiasto - Kręcone Włosy (8 odpowiedzi)

Witam, szukam dobrego fryzjera/fryzjerki do kręconych włosów (strzyżenie). Niestety wszystkie...

do góry