Widok

Szara Fabia sedan, Chwarzno-Redłowo

Motoryzacja Temat dostępny też na forum:
Tleniona pani za kierownicą szarej Fabii sedan Mk1 - co jakiś czas rano jedziesz za mną i zawsze siedzisz mi na zderzaku tak blisko, że nie widać reflektorów. Moja propozycja: wysil wyobraźnię bardziej niż tylko pół obrotu koła na przód i zachowaj większy odstęp, tym bardziej, że idzie zima. Jeśli będę musiał awaryjnie przyhamować, to skończy się to dla ciebie niemiłą niespodzianką. Btw: czy mi się wydaje czy wozisz fotelik z tyłu? Gratuluję!
I niech mi ktoś powie, że kobiety jeżdżą bezpiecznie - zabiję śmiechem.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
Co się czaisz? Depnij w hebel... albo jak nie masz ochoty klepać auto to tylko lekko naciśnij - powinna się oddalić.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
To padnij trupem bo ja jeżdżę bardzo bezpiecznie prawko od 20 lat zero kolizji 1 mandat za prędkość i nie wrzucaj wszystkich do 1 wora bo zabije śmiechem.A i nie jestem blondynką.zawodowy kierowca.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
...zawodowy kierowca?...padam śmiechem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Chwarzno - Wiczlino

Dębowa Góra (66 odpowiedzi)

W pobliżu powstającego osiedla od kilku lat rozbudowywane są inwestycje deweloperskie. Na...

Chwarzno Polanki (42 odpowiedzi)

Inwestycja swoją nazwę zawdzięcza położeniu tuż przy ścianie lasu, co zapewnia bardzo dobry...

Grand House Comfort i Premium (22 odpowiedzi)

Wiczlino to prężnie rozwijająca się dzielnica Gdyni - przybywa tu nowych domów i całych osiedli,...

do góry