Widok

Szczególnie polecam ośrodek!

Po kilku latach przerwy ponownie zabrałem się za prawo jazdy. Miałem przyjemność jeździć z Panem Arturem. Na jazdach nie można było się nudzić z opowieściami, humorem i nauką Pana Artura, taki dobry mix :). Po skończeniu jazd miałem wrażenie, że jeżdżę średnio i obawiałem się egzaminu. Jednak po egzaminie zrozumiałem jak dobrze naucza Pan Artur. Na drodze jest wymagający. Podczas egzaminu zastanawiałem się czemu egzaminator daje mi same łatwe zadania. Później zrozumiałem, że to zasługa Pana Artura, który wszystkiego mnie dokładnie nauczył, pojechał w każdy zakamarek. Z czystym sumieniem mogę polecić wszystkim chętnym ośrodek i jazdy z Panem Arturem oraz zagwarantować sukces na egzaminie, w przypadku przyłożenia się kursanta do jazd / teorii, bo profesjonalizm Pana Artura jest gwarantowany :). Dziękuję za cierpliwość przy nauce takiego 'giganta' jak ja :).
Moja ocena
ALDA kategoria: Kursy prawa jazdy
obsługa: 6

poziom nauczania: 6

wyposażenie: 6

czas trwania kursu: 6

przystępność cen: 6

ocena ogólna: 6

6.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

BAAAAAARDZO dziekuje za opinie i WIEEEELKIEEEE GRATULACJE za zdany egzamin, chociaz z Twoimi umiejetnosciami na pewno nie bylo trudno, do zobaczenia na drodze w gronie 'DOBRYCH KIEROWCOW' Pozdrawiam Artur ALDA
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry