Widok
Szczeniak 3 miesiące suczka
Szczeniak 3 miesiące suczka
Oddam sunię 3 miesięczną haski z owczarkiem szwajcarskim z powodow zdrowotnych (alergia)
Zobacz ogłoszenie »
Oddam sunię 3 miesięczną haski z owczarkiem szwajcarskim z powodow zdrowotnych (alergia)
Zobacz ogłoszenie »
zadziwjajace!!!!!!!!
gro ludzi chce oddac psy bo niby alergia,prawda jest taka ze nie potraficie nauczyc psa i co wtedy?? wiadomo trzeba sie pozbyc bo pies nie jest taki jak byście chcieli czyli załatwia sie w domu bo nie chce sie czesto wychodzic znim itd. ludzie zastanówcie sie zanim weżmiecie jakiekolwiek zwierze a najlepsze jes to że wszyscy tłumacza sie niby alergia i wyjazdami a prawda jest inna!!!! ja mam własnie takiego psa który sie znudził,albo urusł za durzy,albo niebyło gdzie go zostawic bo wazniejszy był wyjazd na ferie a psa trzeba było sie pozbyc a najlepiej to go wyzucic na mróz do lasu.zacznijcie mysleć zanim weżmiecie jakieś zwierze!!!!!!!!!!!!!
wlasciciel
nie wiedzialem ze jestem uczulony. biore caly czas zyrtec. a psiak jest bardzo kumaty ,nauczyl sie dawac lapke. prosi piszczac ze chce na spacerek ,wiec nie oceniajcie mnie zle. piesek to obowiazki i zdaje sobie sprawe z tego. ale niestety nie moge trzymac psiaka w domu a do schroniska go nie oddam. zal mi Simbe oddac ale musze.
Sa specjalne leki na alerige hahahah te specialne leki to sa STERYDY !!
Wiec rzecz jasna, ze sie psa czlowiek pozbedzie, a nie pozwoli na to aby dziecko dusilo sie i bralo sterydy ..
Zastanowcie sie za Nim cos napszecie madrego !
I u malego dziecka sam zyrtek, czy tam Claritine, Aerius nie pomoga !!
Poza tym chyba kazdy glupi wie jakie sa skutki brania przewlekle lekow !!
Wiec rzecz jasna, ze sie psa czlowiek pozbedzie, a nie pozwoli na to aby dziecko dusilo sie i bralo sterydy ..
Zastanowcie sie za Nim cos napszecie madrego !
I u malego dziecka sam zyrtek, czy tam Claritine, Aerius nie pomoga !!
Poza tym chyba kazdy glupi wie jakie sa skutki brania przewlekle lekow !!
Drogi właścicielu
po co się tłumaczyć? jest dział oddam - przyczyn jest wiele, ale czy musimy się za każdym razem tłumaczyc z tego? rozumiem, że są ludzie oburzeni - jak OBURZONA, ale po to właśnie powstał dział oddam, żeby rzeczy, zwierzęta nie wylądowały na śmietniku, w schroniskach etc. LUDZIE! też kocham zwierzęta, też cierpię gdy one cierpią, ba nawet staram się im pomagać, ale to nie do nas nalezy osąd!!! Ci co oddają też mają sumienie, prędzej czy póżniej i u nich się ono zbudzi (jeżeli oczywiście mają złe intencje związane z oddaniem czegoś/kogoś) ALE nie piszczei -oddałabys swoje dziecko, bo szczeniak był śliczniutki a teraz to tamto i s****to.
Także Właścicielu -> daruj sobie już to tłumaczenie, nie jesteś do tego zobowiązny, a jak widzisz i tak polecą w Twoja stronę baty. Natomiast wszyscy zastanówmy się po co tu wchodzimy. Obsmarować każdy potrafi.
Amen.
Także Właścicielu -> daruj sobie już to tłumaczenie, nie jesteś do tego zobowiązny, a jak widzisz i tak polecą w Twoja stronę baty. Natomiast wszyscy zastanówmy się po co tu wchodzimy. Obsmarować każdy potrafi.
Amen.
Mój pies jest wyjątkowo wybredny i przez lata przetestowaliśmy dziesiątki różnych karm. Zazwyczaj po kilku dniach tracił zainteresowanie jedzeniem. Z Paką Zwierzaka pakazwierzaka.pl sytuacja wygląda zupełnie inaczej. Karma nadal mu smakuje, a miska jest opróżniana w kilka minut. Dodatkowo zauważyłem poprawę trawienia i zdecydowanie mniejszą ilość gazów. To jedna z niewielu karm, do której wracamy regularnie.