Widok

Szczeniak 3 miesiące suczka

Szczeniak 3 miesiące suczka
Oddam sunię 3 miesięczną haski z owczarkiem szwajcarskim z powodow zdrowotnych (alergia)

Zobacz ogłoszenie »
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mój pies jest wyjątkowo wybredny i przez lata przetestowaliśmy dziesiątki różnych karm. Zazwyczaj po kilku dniach tracił zainteresowanie jedzeniem. Z Paką Zwierzaka pakazwierzaka.pl sytuacja wygląda zupełnie inaczej. Karma nadal mu smakuje, a miska jest opróżniana w kilka minut. Dodatkowo zauważyłem poprawę trawienia i zdecydowanie mniejszą ilość gazów. To jedna z niewielu karm, do której wracamy regularnie.

czubki

Jeny to jest szczeniak szybko sie przyzywyczai lepiej zeby miał odpowiedzialnych włascicieli i to jzu chyba nie wasza sprawa czy ktos jest uczulony czy tez nie. Gorzej jak własciciele oddaja psy co maja 3-4 lata a szczeniaczka sobie szybko przyswoicie

Nie zawsze niestety leki działają!

ANALFABETA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ty K.Z.. NAUCZ SIĘ PISAĆ CO DO TREŚCI POPIERAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pÓźniej !!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Drogi właścicielu

po co się tłumaczyć? jest dział oddam - przyczyn jest wiele, ale czy musimy się za każdym razem tłumaczyc z tego? rozumiem, że są ludzie oburzeni - jak OBURZONA, ale po to właśnie powstał dział oddam, żeby rzeczy, zwierzęta nie wylądowały na śmietniku, w schroniskach etc. LUDZIE! też kocham zwierzęta, też cierpię gdy one cierpią, ba nawet staram się im pomagać, ale to nie do nas nalezy osąd!!! Ci co oddają też mają sumienie, prędzej czy póżniej i u nich się ono zbudzi (jeżeli oczywiście mają złe intencje związane z oddaniem czegoś/kogoś) ALE nie piszczei -oddałabys swoje dziecko, bo szczeniak był śliczniutki a teraz to tamto i s****to.

Także Właścicielu -> daruj sobie już to tłumaczenie, nie jesteś do tego zobowiązny, a jak widzisz i tak polecą w Twoja stronę baty. Natomiast wszyscy zastanówmy się po co tu wchodzimy. Obsmarować każdy potrafi.

Amen.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

marecki

grono ludzi bieże zwierzaka do domu puzniej sie okazuje że są uczuleni ale żal jest oddawac psa lepiej oddać go w prywatne ręce niż do azylu a nie każdy człowiek jest taki sam

Sa specjalne leki na alerige hahahah te specialne leki to sa STERYDY !!

Wiec rzecz jasna, ze sie psa czlowiek pozbedzie, a nie pozwoli na to aby dziecko dusilo sie i bralo sterydy ..

Zastanowcie sie za Nim cos napszecie madrego !

I u malego dziecka sam zyrtek, czy tam Claritine, Aerius nie pomoga !!
Poza tym chyba kazdy glupi wie jakie sa skutki brania przewlekle lekow !!

nic do głowy tylko naprzód

nie ma co sie obwiniać połowa tych debili nie wie co to apap a co dopiero o lekach na alergie

marecki

niech się pan nie przejmuje tymi tępakami co wypisują porozmawiam z żoną i myślę że coś poradzimy

oki

tak jak już pisałem to nie każde dziecko może pżyjmować leki wise sam po swojej osobie ja akurat mam dwa nowofunlandy i też musiałem je wywieżć na 3 miesi ace do siostry a tu muszę się z tobą zgodzić psy oraz dzieci to kosztowny interes który nie zawsze chodzi parami

co do lekow

co do lekow to jezeli sie ktos orientuje co to jest zyrtec czy alertek to wiedza ze te leki mulą a ja niestety jestem kierowcą i nie mogę sobie pozwolic na to. a pracy nie zmienie, lekow tez co dziennie nie bede bral bo nie mozna.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jezu, ile błędów...

Pisze się: urósł za duży, nie było, wyrzucić... o interpunkcji nie wspomnę.

wlasciciel

nie wiedzialem ze jestem uczulony. biore caly czas zyrtec. a psiak jest bardzo kumaty ,nauczyl sie dawac lapke. prosi piszczac ze chce na spacerek ,wiec nie oceniajcie mnie zle. piesek to obowiazki i zdaje sobie sprawe z tego. ale niestety nie moge trzymac psiaka w domu a do schroniska go nie oddam. zal mi Simbe oddac ale musze.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

a ty masz serce

wygląda na to że sam nie masz serca ponieważ piszesz takie bzdury ktoś ma naprawdę kłopot a ty od razu musisz oczernić fakt jest faktem że nie powinno się wyżucać psa z domu ale spójrz na to z drugiej strony ta osoba woli oddać go do prywatnego domu niż do azylu

dhasdu

Przestan marecku pitolic bo lekarz dobiera takie leki co mozna brac nie zalezne od niczego pozbywaja sie bo sie znudziły czasem to jeszcze dziecko mieszaja pies tez kosztuje
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

nie zawsze tak to wygląda

nie do końca muszę się z panią zgodzić pies nie zawsze oznacza kłopot tylko postronne osoby tak to widza jak chcą aby tylko oczernić kogoś kto ma naprawdę problem ale brawa dla pani że nie oddała pani psa

pomyśl

zadziwiający to ty jesteś widzę że twoja głupota nie zna granic a ty kolego zanim coś napiszesz i kogoś obsmarujesz to się nad tym zastanów chyba że nie potrafisz
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

pojebani

ludzie Weście się za siebie nie widzicie że on chce oddać psa nie go wyrzucić robicie problem z niczego ja sama musiałam oddać psa bo zaszłam w ciąże a mój synek miał alergie a poza tym to jest ogłoszenie i ludzie nie muszą się tłumaczyć jak nie chcesz psa to spadaj a nie piszesz głupoty
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

tępaki

po pierwsze jak nie znacie sytuacji danej osoby to głupio nie komentujcie bo jesteście żenujący a co do leków to nie każdy może wszystkie przyjmować sam byłem w podobnej sytuacji i nie mogłem brać leków ponieważ miałem powiekszoną Wątrobę także mądrale zamknijcie te paskudne krytykujące gęby
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry