Widok
Szczerze polecam- również do wystawiania każdej opinii,żeby obraz był zgodny z rzeczywistością
Weszłam tutaj, żeby znaleźć numer telefonu, bo gdzieś mi się zawieruszył i jak patrze na te opinie, to oczom nie wierze! Ludzie nie piszcie opinii tylko wtedy jak jesteście niezadowoleni, bo później mamy takie kwiatki jak tutaj- warsztat jak najbardziej godny polecenia, a obraz po tych opiniach nijak ma się do rzeczywistości. Jestem wieloletnią klientką warsztatu i nigdy się nie zawiodłam. Wcześniej korzystałam z usług innych mechaników, więc mam porównanie. Gdzie indziej zobaczyli kobietę, to kit wciskali równy i naciągali równo. Tutaj zawsze na początku podają wstępną diagnozę i mówią na jaką kwotę mniej więcej powinnam się nastawić. Jeśli w trakcie okaże się, że coś powinno się jeszcze naprawić, to kontaktują się, aby uzgodnić co mają robić i za ile. Jak nie mam pieniędzy akurat w tym czasie, wiem na co powinnam zwrócić uwagę w przyszłości. Autko mam dopieszczone jak nigdzie, ale też bez naciągania na niepotrzebe koszty. Szczerze polecam ten warsztat!