Widok

Szeregowce

Witam serdecznie. Wraz z mężem planujemy zakup domu w zabudowie szeregowej w Baninie. Uprzejmie proszę o opinie osób, które kupiły, bądź orientują się mniej więcej w firmach deweloperskich. Nie ukrywam, że trochę boimy się, nie jesteśmy też z Pomorza, a inwestowalibysmy oszczędności całego zycia. Czy słyszeliscie żeby takie firmy u Was zwinely się z kasą? Czy Banino to dobre miejsce aby osiedlic się na stałe?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mało zieleni??? Co za bzdury. Na około lasy, a on ma mało zieleni :-))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Akurat z familijnego czy rodzinnego do najbliższego lasu to ze 3km jumbostradami. Na niedzielny spacer mało przyjemna opcja. Chyba że podjeżdża się na spacer autem ;D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Las w stronę Pępowa -- ok 1km
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Chodzi mi o zieleń jak w mieście tj, trawniki, jakies drzewa a tu w sumie takie getto płotów, yumbostrad i pól uprawnych.
Z Miodowego trzeba podjechać autem do lasu bo zanim sie do niego dojdzie to pól dnia minie :)
Do lasu można zawsze pojechać ale chodzi o zieleń na codzień. Tak wiem, widziałem gdzie kupuję więc czemu teraz narzekam. Po prostu z czasem pewne rzeczy zaczynają bardziej doskwierać i tyle. Mimo to dobrze się mieszka.
Miłego weekendu Drodzy Sąsiedzi :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja też patrzę na Banino przez pryzmat dzieci .Nie mamy tu gdzie chodzić .W Gdańsku mieliśmy więcej opcji zielonych wypraw( zadbanych , a tu pełno krzaczorow niż miejsc do spacerowania). A młodzież ,to już w ogóle zero opcji.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

To gdzie się wproqadziliscie?? W kamieniołom? Nie widzieliście co i gdzie kupujecie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Kupiliscie pastwiska, pola, łąki...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry