Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Zaskakująco dobra jakość za przystępną cenę. wątek zamknięty Mocną stroną firmy jest elastyczność i dobry grafik. Nie boją się nowych...
~JS
1

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 10 grudnia 2010

Zdecydowanie polecam wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona ze strony internetowej wykonanej przez Pana...
~ChocoCream
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 4 lutego 2011

100% profesjonalizmu wątek zamknięty Firma 7lab jest z pewnością godna polecenia, ze współpracy jestem bardzo...
~Wojciech
-

dodano: 19 grudnia 2010

Gorąco polecam rewelacyjnie wykonano www.mobilgroup.pl wątek zamknięty Skorzystałem z usług 7LAB, w celu stworzenia strony www, przez cały czas...
~Mariusz A.
-

dodano: 18 grudnia 2010

Bardzo polecam uslugi Firmy 7Lab wątek zamknięty Polaczenie kreatywnosci z nienagannym wykonaniem oraz bardzo dostepna cena....
~Rainbow Wines Co
-

dodano: 18 grudnia 2010

Profesjonalizm wątek zamknięty Z Firmą 7LAB współpracujemy już kilka lat i jesteśmy bardzo zadowoleni. Pan...
~Małgorzata Kowalewska
-

dodano: 16 grudnia 2010

Adam OSK Wolff - opinia wątek zamknięty Profesjonalne i rzetelne podejście do klienta, szybko, sprawnie i skutecznie....
~Adam OSK Wolff
-

dodano: 14 grudnia 2010

BARDZO PORZĄDNA FIRMA wątek zamknięty Polecam 7LAB, ponieważ jest to bardzo porządna firma, która robi naprawdę...
~ANNA BĘTKOWSKA
-

dodano: 13 grudnia 2010

Firma godna polecenia wątek zamknięty Szybko fachowo i na temat
~Konkol
-

dodano: 11 grudnia 2010

Polecam gorąco wątek zamknięty Jesli szukacie firmy. która niedrogo stworzy Wam extra stronę - nie ma...
~Protector - właściciel
-

Kacper Gomułka - opinia wątek zamknięty Bardzo sprawna i kompetentna firma. Panowie potrafią doradzić i zrealizować...
~Kacper Gomułka
-

Renov wątek zamknięty Jest wiele firm na rynku z tej branży, ja wybrałem 7LAB i wybór nie był z...
~Bartosz Głowacki
-

Projekt i realizacja witryny pracowni fotograficznej www.b-free.pl wątek zamknięty Po wielu latach samodzielnego projektowania witryny www poszukiwaliśmy kogoś,...
~Kordian Górczyński
-

Marek Czuchaj Ogrodnik - opinia wątek zamknięty Strona profesjonalnie zrobiona, obsługa wie o co chodzi. Polecam
~Marek Czuchaj Ogrodnik
-

Jestem bardzo zadowolona z efektu współpracy wątek zamknięty Strona mojej firmy stworzona przez 7lab funkcjonuje od dwóch lat - jest...
~Agnieszka Stępkowska
-

Polecam agencję 7LAB wątek zamknięty W ubiegłym roku agencja 7LAB utworzyła dla mnie stronę internetową. Jestem...
~Paulinka
-

SUPER wątek zamknięty Współpraca układa się wzorowo
~AGencja Reklamowa MANA
-

POLECAM FIRME wątek zamknięty Do Firmy 7 Lab trafiłam z polecenia,Zaprojektowali strone internetowa bardzo...
~Grazyna Gniadek
-

Gorąco polecam usługi 7LAB wątek zamknięty Szybko i kreatywnie, od projektu do wykonania strony, z "pokorą" przyjmowali...
~Willa Global
-

strona www.ekozapas.com.pl wątek zamknięty EKOZAPAS Pracownia Ochrony Środowiska zleciła w 2009 roku przygotwanie strony...
~Tomasz Zapaśnik
-

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry