Widok
Szkoda gadać.
Szczerze? Poprostu PATOLOGIA.
Klub tylko i wyłącznie dla stałych bywalców albo miastowych, w innym wypadku może komuś przytrafić się niemiła niespodzianka.
Właściciele powinni zadbać przede wszystkim o jakiegoś selekcjonera - ale pewnie i tak tego nie zrobicie, bo po co skoro nawet ludzie patologiczni zyski przynoszą ;)
Mimo, że nie mam złego doświadczenia z tym klubem, bo ma jednak pare swoich zalet to mimo to ODRADZAM!
Klub tylko i wyłącznie dla stałych bywalców albo miastowych, w innym wypadku może komuś przytrafić się niemiła niespodzianka.
Właściciele powinni zadbać przede wszystkim o jakiegoś selekcjonera - ale pewnie i tak tego nie zrobicie, bo po co skoro nawet ludzie patologiczni zyski przynoszą ;)
Mimo, że nie mam złego doświadczenia z tym klubem, bo ma jednak pare swoich zalet to mimo to ODRADZAM!
Moja ocena
Klub Ryś
kategoria: Kluby, dyskoteki
obsługa: 5
klimat i wystrój: 2
przystępność cen: 4
ocena ogólna: 1
3.0
* maksymalna ocena 6
Odpowiedź obiektu:
hehe dobre... no to jak nie masz doswiadczenia to na jakiej podstawie wystawiasz opinie... chyba wlasnej wymyslonej. Klub jest dla wszystkich, czy tuz obok mieszkajacych czy z innej dzielnicy. Ciekawe skad Ty jestes ze tak podkresliłas ,,miastowi,,Nic Ci sie nie stalo, nie masz zlych doswiadczen a opinia wrecz załosna... chyba brak Ci wlasnego zdania pewnego ...