Widok

Szkoła Bojano

Witam. Mam pytanie do rodziców dzieci uczących się w sp w Bojanie. Co sądzicie o tej szkole pod względem nauczania i kadry.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mój syn uczęszcza do klasy zero i jestem zadowolona z pracy nauczycieli. Panie są przesympatyczne.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tyle negatywnych opinii przeczytam na forum, że zwatpilam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dajcie spokoj ludzie z tą szkołą. Moja siostra tam chodziła, to mówi że masakra. Przyczepiają się do wszystkiego, piwo trzeba po krzakach pić i fajki w kiblu palić.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Bo jak to na forach bywa, na takie tematy zazwyczaj wypowiadają się niezadowoleni, sfrustrowani. Ci zadowoleni rzadko się wypowiadają... Czytaj fora... daleko zajdziesz....
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja mam tam dwójkę dzieci - naprawdę dobry poziom, kontakt z nauczycielem też świetny.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kadra jest w porządku, ale nie mogę powiedzieć, że poziom jest wysoki. Raczej przeciętny
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Poziom dopasowuje się do zapotrzebowania .. Są przeciętni w okolicy , to i poziom przeciętny ..
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zgadzam się, to nie jest żadna elitarna szkoła, tylko zwykła rejonowa szkoła na wsi (ma obowiązek przyjęcia wszystkich uczniów z rejonu, a uczniowie są różni, jak patrzę na klasę córki - ze skrajności w skrajność...Myślę, ze nie jest łatwo pracować z dzieciakami mega inteligentnymi i wyjatkowo słabymi w jednej grupie, to co tu duzo mowic o wielkim poziomie), w Karczemkach to mogą sobie wybierac uczniów, albo ich nie przyjmować, bo mają do tego prawo... Suma sumarum - mam znajomych w calej gminie, uwazam, ze nie ma lepszej szkoly w gminie Szemud jak nasza w Bojanie. Jest porządek, dyrektor wie co robi, nauczyciele ok
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Bojano

Biuro Rachunkowe - gdzie w okolicy? (41 odpowiedzi)

Jest gdzieś w okolicy Koleczkowo, Bojano jakieś działające biuro rachunkowe? Verso z Bojana chyba...

Kanalizacja (5 odpowiedzi)

Czy to nie dziwne że Aleja Brzozowa bardzo szybko doczekała się kanalizacji natomiast mieszkańcy...

collegium tumanum (3 odpowiedzi)

Czy wójt zwrócił nasze, mieszkańców gminy pieniądze, które przeznaczył na dyplom MBA z...

do góry