Widok

Szkoła Cosinus Gdańsk

Kończyłam szkole cosinus 4 lata temu było super teraz się zapisałam się na florystykę bo wszyscy mówią że ten kierunek tylko w cosinusie w Gdańsku ! Nowa siedziba nowy miły personel. Na pewno będzie super
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja również polecam cosinusa, szkoła bardzo dobrze uczy, jest za darmo i zaocznie :D Ma wszystko czego szukałam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Uczę się w cosinusie, też bardzo polecam duży wybór kierunków , szkoła dobrze naucza dla każdego kto się zastanawia nad wyborem cosinusa mówię tak :D

Super kierunek i ogólnie bardzo dobra szkoła ;)

Polecam całą szkołę cosinus , uczęszczam na masażystę ale pewnie inne kierunki są równie super

Ja chodzę do cosinusa i polecam, pobieram zaświadczenia i dostaję je bez problemu jak mam obecności na zajęciach :D

Kończę administrację w cosinusie również świetny kierunek:D

Super kierunek i świetna szkoła, polecam cosinusa każdemu mojemu znajomemu, tylko tam można uczyć się bezpłatnie :D

Świetna szkoła! Robię już drugi kierunek i uważam że to najlepszy wybór

Cosinus bardzo dobra szkoła, polecam każdemu szczególnie kierunek masażysta

Inne tematy z forum Nauka

Kursy, szkolenia - paznokcie (6 odpowiedzi)

Witam ;-) Czy ktoś z Was robił może w trójmieście kursy, szkolenia na stylizacje paznokci )np....

Język angielski, szkoła policealna, jaki poziom? (9 odpowiedzi)

Muszę iść do jakiejś szkoły na język angielski. Na szkołę językową funduszy nie mam, dlatego...

asystentka stomatologiczna - gdzie zrobić kurs, ile się zarabia? (48 odpowiedzi)

czy jest tu osoba pracujaca w tym zawodzie? Gdzie mozna robic jakis kurs w tym kierunku? ile sie...

do góry