Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
pytanie wątek zamknięty Witam serdecznie:) Znajdując wiele pozytywnych opinii o tej szkole zapisuję...
~Kama
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 23 września 2013

Szukamy!!! III semestr studium fryzjerskie wątek zamknięty Witam, poszukujemy osób które zostały "na lodzie" i nie ukończyły semestru...
~Beata
3

dodano: 3 marca 2013

proszę o OPINIE absolwentki wątek zamknięty Szukam szkoły kosmetycznej, która ma dostosowane zaplecze socjalne, kadrę...
~Gośka
-

dodano: 4 lipca 2013

świetna wątek zamknięty Brakuje mi takich szkół, kursów po których ciągle wiem i pamiętam tak wiele...
~Asia
-

dodano: 23 lutego 2013

Polecam!! :) wątek zamknięty W tym roku skończyłam tu Szkołę Wizażu i Stylizacji. I naprawdę szczerze ją...
~Zadowolona:)
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 26 listopada 2012

szkoła fryzjerska wątek zamknięty Bardzo fajna szkoła, dużo się już nauczyłam. Mieliśmy zorganizowane przez...
~Agnieszka
1

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 22 lutego 2012

Szkoła na 5+ :))))))))))))) wątek zamknięty Jestem Absolwentką tej szkoły i szczerze polecam kierunek kosmetyczny :)...
~Kasia
1

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 15 maja 2011

Dobra szkoła wątek zamknięty Jestem uczennicą drugiego semestru na kierunku technik usług kosmetycznych i...
~mary
1

dodano: 17 maja 2011

Zdecydowanie polecam! wątek zamknięty Szkoła bardzo dobra, a przy COSINUSIE po prostu boska. Jeżeli tylko się chce...
~Dex
1

dodano: 7 maja 2011

Super szkoła wątek zamknięty Za parę miesięcy kończę tą szkołę, przystąpię do egzaminu zawodowego, jestem...
~Słuchaczka
1

dodano: 21 kwietnia 2009

wizaż wątek zamknięty Jestem becnie uczennicą wizażu. Pracownia jest bardzo łądna. Nauczyciele...
~Pl
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 18 grudnia 2010

fajna szkoła wątek zamknięty Podoba mi się nauka w tej szkole, nauczyciele mili i otwarci. Organizują...
~Uczennica
-

dodano: 26 listopada 2010

polecam wątek zamknięty Jestem zadowolona z nauki w tej szkole. Pracujemy na kosmetykach różnych...
~Marysia
1

dodano: 17 września 2010

super szkoła wątek zamknięty Przeszłam z trzema kolerzankami do tej szkoły na drugi semestr w trakcie...
~Ania
1

dodano: 28 lipca 2010

Polecam kierunek wizaż i stylizacja. wątek zamknięty Ukończyłam Szkołę Wizażu i Stylizacji w czerwcu 2009 i muszę przyznać, że...
~Katarzyna
1

dodano: 28 lipca 2010

Bida z nędzą.. wątek zamknięty Skończyłam masaż w tej szkole i czuję się oszukana bo nie chcą mnie zatrudnić...
~Małą
1

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 28 września 2009

POLECAM!! wątek zamknięty Skończyłam w Gdańskiej Szkole Kosmetycznej kierunek wizaż i stylizacja i już...
~Kasia
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 30 kwietnia 2009

Polecam. wątek zamknięty W zeszłym roku skończyłam tu Studium Kosmetyczne i jestem bardzo zadowolona,...
~Agnieszka
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 7 stycznia 2009

a mnie się podobało wątek zamknięty a mnie się podobało na wizażu i stylizacji, zajęcia były ciekawe, jak ktoś...
~była uczennica
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 21 czerwca 2008

Świetna szkółka :) wątek zamknięty Witam :) Chodzę do tej szkoły i muszę powiedzieć ,że jest naprawdę świetnie...
~Julietta
1

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 25 czerwca 2007

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
33

20

wątków

do góry