Widok
Szkoła Policealna Cosinus
Polecam szkołę, sale dobrze wyposażone, nauka bezpłatna, zaświadczenie od ręki.
Moja ocena
Cosinus
kategoria: Szkoły policealne
poziom nauczania: 4
zajęcia dodatkowe: 4
wyposażenie: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 5
5.0
* maksymalna ocena 6
Zgadzam się jako technik masażysta z Krakowa (rocznik 2018). Ale tak mnie boli ten stereotyp szkoły policealnej, co widać w jednym z komentarzy pod oceną... Jeśli ktoś chce się uczyć i zdobyć zawód, przykłada się, uczy w domu, to dlaczego ma być niezadowolony i z góry zakłada się, że pozytywne opinie piszą pracownicy? Boli mnie to bo u nas na roku w grupie z 35 osób bumelowało może z 7, reszta się pilnie przykładała i 80% z nas pracuje w zawodzie i ma się dobrze. Kwalifikacje zawodowe każdy zdaje takie same, nieważne czy po szkole wyższej czy zaocznej!
Cosinus to bardzo dobra szkoła. Skończyłam kierunek masażysta i uważam, że nie mogłam lepiej wybrać miejsca na naukę. Zajęcia prowadzone bardzo profesjonalnie, a odpowiedzi nauczycieli na zadawane pytania wyczerpujące i konkretne. Według mnie warto się tam uczyć i zdobywać wiedzę, zwłaszcza, że szkoła jest bezpłatna.
W Cosinusie zajęcia są bardzo dobrze zorganizowane, kiedy grupa liczy za dużo osób to jest dzielona na dwie. Nawet teraz w dobie epidemii szkoła doskonale sobie radzi i w przypadku niektórych zajęć które odbywają się w pracowniach dba o uczniów i rozmieszcza ich w taki sposób, aby nie narazić na zarażenie.