Widok
Szkola gotowania - sushi i inne
Polecamy! miły kontakt i fachowa, ciekawa usługa. Będziecie na pewno zadowoleni. Oferują szkołe u klienta w domu, nie ma klopotu z dopasowaniem terminu, wszystko swietnie przygotowane, miły kucharz-nauczyciel:)
Moja ocena
Saute - Szkoła Gotowania
kategoria: Kursy i szkolenia
oferta: -
poziom nauczania: 5
czas trwania kursu: -
przystępność cen: 3
ocena ogólna: 5
4.3
* maksymalna ocena 6
Sushiakademia zaprasza na
KURS SUSHI
24 października o godz 11:00
"Villa Palladium", ul. Czyżewskiego 20
w Gdańsku Oliwie
szczegóły i zapisy:
http://www.sushiakademia.pl/terminy.html
KURS SUSHI
24 października o godz 11:00
"Villa Palladium", ul. Czyżewskiego 20
w Gdańsku Oliwie
szczegóły i zapisy:
http://www.sushiakademia.pl/terminy.html
Kursy są nadal organizowane, bo sama skorzystałam, ale w domu klienta. Ceny na stronie http://saute.com.pl/?do=szkola. Fakt, czasem są trudności z dodzwonieniem się, dlatego umawiałam się e-mailowo biuro@saute.com.pl.
Dzień dobry.
Jeśli chce Pan wprowadzić w swoim lokalu sushi, to najlepszym rozwiązaniem będzie wyszkolenie swojego personelu przez specjalistę od sushi. Warto wybrać się do kilku barów sushi i porozmawiać z kucharzami (ile będzie kosztowało przeszkolenie personelu). W cenie powinno być zawarte konkretne menu, dokładne receptury, a także przynajmniej dwu dniowe szkolenie.
Trzeba też się zastanowić, czy sushi będzie serwowane codziennie, czy w wybrane dni tygodnia. Musi Pan pamiętać, że do przygotowywania sushi powinien być oddelegowany jeden pracownik.
Jeśli ma Pan jakieś pytania dotyczące kuchni proszę pisać. W miarę możliwości odpowiem.
grzegorz@saute.com.pl
http://www.saute.com.pl
Jeśli chce Pan wprowadzić w swoim lokalu sushi, to najlepszym rozwiązaniem będzie wyszkolenie swojego personelu przez specjalistę od sushi. Warto wybrać się do kilku barów sushi i porozmawiać z kucharzami (ile będzie kosztowało przeszkolenie personelu). W cenie powinno być zawarte konkretne menu, dokładne receptury, a także przynajmniej dwu dniowe szkolenie.
Trzeba też się zastanowić, czy sushi będzie serwowane codziennie, czy w wybrane dni tygodnia. Musi Pan pamiętać, że do przygotowywania sushi powinien być oddelegowany jeden pracownik.
Jeśli ma Pan jakieś pytania dotyczące kuchni proszę pisać. W miarę możliwości odpowiem.
grzegorz@saute.com.pl
http://www.saute.com.pl