Widok

Szkoła - kolor elewacji

Kto wymyślił kolor elewacji ? jaskrawy pomarańcz tak nie pasuje do naszej dzielnicy...;/
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 9
no to jest najważniejsze- kolor. Gdybyś dymała z dzieciakami autobusem na Jasień do szkoły to kolor byś widziała na pewno. Słoneczko widzę grzeje mocno;-)
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 9
Mówię tu o estetyce całego otoczenia a NIE wyrażam opinii o powstaniu szkoły bo tak się składa że też niej będę korzystała..;/ po prostu można było lepiej dobrać kolorystykę by współgrała z otoczeniem a nie była widoczna nawet z okien przelatujących nam nad głowami samolotów
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 10
Swoją drogą to kolorystyka samolotów też nie pasuje do naszej dzielnicy... Te różowo-fioletowe Wizzairy przelatując nisko nad dachami domów wywołują u mnie estetyczny ból brzucha...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 8
Co za jas wyplywa z tej wypowiedzi. Ja jestem za Mieszkanka. Pomarancz nie jest zbyt trafnym wyborem elewacji.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 4
a ja właśnie jak widzę ten kolor z okna samolotu to wysiadam;-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 9
W całej Polsce nie dba się o estetykę przestrzeni, po prostu potwierdziła się smutna reguła.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dla mnie i tak są czarno białe :P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
A mi właśnie się podoba, uważam że to żywy fajny kolor
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 5
Również mi sie podoba
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 5
szczególnie widać to na przykładzie domków dowelopera który buduje domki na tym osiedlu, one mają brzydkie elewacje nie pasujące do osiedla wcale, ale mieszkańcy tych domków nie mogą ich zmienić
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
bardzo ładny kolor, fajna kolorowa szkoła, tyle w temacie.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5
A mi się również podoba elewacja nowej szkoły :-)
Moim skromnym zdaniem dużo dużo bardziej szpecące są żółte szeregi zaraz za szkołą przy Kalinowej. Już białe (lub biało-szare) z tym drewnem dużo lepiej by się prezentowały
Co gorsze podobno ten sam deweloper ma budować kolejne żółte szeregi na naszym osiedlu :P
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 5
Brrr zgadzam sie co do tego kanarkowego koloru :(
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
kurka czy wy naprawdę nie macie innych problemów? /do autorki/ a netto żółto-czarne ok ? masakra jakaś
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3
i w Polsce właśnie takie myślenie - nikt nie dba o swoje otoczenie, o estetykę. Dlatego ten nasz kraj taki brzydki, nic do siebie nie pasuje, najlepiej nie zwracać na takie rzeczy uwagi - a niech walną wszędzie szpetne reklamy i pomalują wszystkie budynki na jaskrawe kolory. 'A co mi tam, mam inne problemy' polakowośc;/
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4
Szkoła jest tak dużym elementem przestrzeni, że jaka by nie była, i tak będzie odstawać. Gdyby to był mdły, jednolity kolor, wyglądałoby to wszystko dużo masywniej i bardziej dominowało nad okolicą. Szkoła jest biało-szaro-pomarańczowa. Widać zamysł. Jedyny w tej dzielnicy, chyba, że chodziło Pani o osiedla dookoła szkoły. Tam faktycznie jest od sasa do lasa, nie tylko z kolorystyką, ale i z typem zabudowy.
Mam jedynie nadzieje, że dali tynki dobrej jakości, ew. będą myć regularnie.
Zdecydowanie bardziej urażają moje poczucie estetyki brudne zacieki na domkach i blokach.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
że pomarańczowa.....tu nic...ale po co taka duża? podstawówka? czy docelowo gimnazjum moze bedzie? bo za duuuuuuuuuuuuuża!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Wcale nie taka dużą skoro i tak będzie zmianowość bo tyle dzieci mieszka w tym okręgu trzeba się najpierw dowiedzieć czegoś a dopiero potem wypisywać głupoty. Jak władze nic nie robią to źle jak robią to też źle POLAKOWI TO JEDNAK TRUDNO DOGODZIĆ... ZASTANÓWCIE SIĘ BO KIEPSKO WIDZĘ NASZĄ PRZYSZŁOŚĆ ...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
We wstępnie przydzielonym rejonie jest obecnie zameldowanych 650 dzieci, dochodzą jeszcze dzieci niezameldowane a zamieszkujące. Do szkoły chcą swoje dzieciaki chcą też zapisywać rodzice zamieszkujący wzdłuż całej gdańskiej części obwodnicy. Okazuje się więc że szkoła jest za mała a może rejon za duży (przyszły operator szkoły już wnosi o zmniejszenie rejonu do miasta)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry