Widok
Chodziłem do tej szkoły podstawowej,było super. Teraz kończę conradinum. Szkoła ma basen, jak mi sąsiad opowiada co jego syn tam chodzi to mają dużo zajęć pozalekcyjnych - taneczne, sksy. Gdy chodziłem tam do szkoły była możliwość chodzenia na zajęcia korekcyjne na salce oraz basen korekcyjny (ćwiczenia pod względem wyprostowanej postawy, oraz wyprostowaniu kręgosłupa). Szkoła ogólnie bardzo zintegrowana w sensie, że dzieci się znają i lubią, wiadomo jeśli dziecko się nie zaaklimatyzuje w śród rówieśników w podstawówce to później w zasadzie jest skazany na dokuczliwe zachowania rówieśników, jeśli ma duże problemy to w przyszłości w gimnazjum i szkole średniej one się nie zmniejszą raczej się zmulipleksują. W szkole jest stołówka, extra sprawa. Do tego świetlica z pedagogiem który pomaga w odrabianiu lekcji (ekstra sprawa). Miło wspominam grono pedagogiczne, może dlatego, że zawsze z wszystkimi potrafiłem się dogadać i w dalszym ciągu tak jest. Chyba cały czas prowadzą klasy zintegrowaną, z jednym dodatkowym nauczycielem który zajmuje się tymi osobami "niedorozwiniętymi" oczywiście też chodzą do tej klasy zdrowe dzieci, sam byłem w takiej klasie. Szkoła na wysokim poziomie, jak ktoś się uczy i nie jest głupi do tego rozwija fizycznie co jest ważne bardzo ważne, chłopcy uczą się ze sobą rywalizacji co jest wg. mnie zdrowe.
Atutem tej szkoly jest basen ,gdzie dziecko nauczy sie plywac,ale basen to nie wszystko ,radze sie dobrze zastanowic nad ta szkola i naprawde zrobic dobry wywiad ,zanim posle Pani tam dziecko,przedewszywstkim jak pracuje tam pedagog szkolny to bardzo ważne w pierszych latach nauki pociechy .Doradzalaby szkole nr 44 .Nie słyszałam ani jednego złego słowa na temat tej szkoły.Pozdrawiam