Widok

Szkola nr 76?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Mam pytanko-jak szkola-76? A wlasciwie chodzi mi o zerowke!!! Mam obawy-tymbardziej ze maluchy beda mialy 5-lat? Pozdrawiam!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie polecam .Tłumy dzieci ,jedna zerówka , poziom kiepściutki.
Okoliczne szkoły maja lepsze.Z tego co się orientuję to sp 79 ma zerówkę tylko dla 5 latków.Radzę sie zorientować przed zapisem .Na pewno będą w marcu lub kwietniu dni otwarte,warto szkoły pooglądać
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Chodziłem do tej szkoły podstawowej,było super. Teraz kończę conradinum. Szkoła ma basen, jak mi sąsiad opowiada co jego syn tam chodzi to mają dużo zajęć pozalekcyjnych - taneczne, sksy. Gdy chodziłem tam do szkoły była możliwość chodzenia na zajęcia korekcyjne na salce oraz basen korekcyjny (ćwiczenia pod względem wyprostowanej postawy, oraz wyprostowaniu kręgosłupa). Szkoła ogólnie bardzo zintegrowana w sensie, że dzieci się znają i lubią, wiadomo jeśli dziecko się nie zaaklimatyzuje w śród rówieśników w podstawówce to później w zasadzie jest skazany na dokuczliwe zachowania rówieśników, jeśli ma duże problemy to w przyszłości w gimnazjum i szkole średniej one się nie zmniejszą raczej się zmulipleksują. W szkole jest stołówka, extra sprawa. Do tego świetlica z pedagogiem który pomaga w odrabianiu lekcji (ekstra sprawa). Miło wspominam grono pedagogiczne, może dlatego, że zawsze z wszystkimi potrafiłem się dogadać i w dalszym ciągu tak jest. Chyba cały czas prowadzą klasy zintegrowaną, z jednym dodatkowym nauczycielem który zajmuje się tymi osobami "niedorozwiniętymi" oczywiście też chodzą do tej klasy zdrowe dzieci, sam byłem w takiej klasie. Szkoła na wysokim poziomie, jak ktoś się uczy i nie jest głupi do tego rozwija fizycznie co jest ważne bardzo ważne, chłopcy uczą się ze sobą rywalizacji co jest wg. mnie zdrowe.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziekuje za informacje!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Atutem tej szkoly jest basen ,gdzie dziecko nauczy sie plywac,ale basen to nie wszystko ,radze sie dobrze zastanowic nad ta szkola i naprawde zrobic dobry wywiad ,zanim posle Pani tam dziecko,przedewszywstkim jak pracuje tam pedagog szkolny to bardzo ważne w pierszych latach nauki pociechy .Doradzalaby szkole nr 44 .Nie słyszałam ani jednego złego słowa na temat tej szkoły.Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Barbara to źle słyszałaś . 76 owszem może nie powala ,ale kadra jest ok.

Pedagog jest w każdej szkole.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Przymorze Małe

Słupska 63 (7 odpowiedzi)

Apartamenty powstają na Przymorzu, przy mało ruchliwej uliczce, z której korzystają głównie...

LIDL koło zielonego rynku (17 odpowiedzi)

Czy to prawda że na placu koło rynku będzie Lidl?

Przedszkole 49 Miś, ul. Śląska - proszę o opinie. (28 odpowiedzi)

Drogie mamy, napiszcie proszę jakie są Wasze doświadczenia z tym przedszkolem. Będę bardzo...

do góry