Widok
Szkoła, która posiada beznadziejną świetlicę - a dyrekcja nic nie robi w tym kierunku aby dzieci miały gdzie spędzać czas. Uważam ze świetlica dla dzieci, których rodzice pracują jest bardzo ważna. Powinna być dostępna dla dzieci przynajmniej od 0- IV klasy. I jakieś zainteresowanie Pań pracujących w świetlicy dziećmi też mile widziane, a nie zabawa KRÓLA CISZY.)
Witam. Muszę przyznać że wcale nie jest tak kolorowo... moja córka pierwszy raz w życiu przyniosla wszy....wlaśnie z sp 9 w wejherowie... po leczniu i ''wypalaniu'' wlosów razy 2 nie minely 2 tygodnie a córka znowu przyniosla... tym razem 3 ogromne wszy... Wścieklam się i zglosilam sprawę do dyrektorki i higienistki... Rezultat? Do wiadomości publicznej (lącznie z uczniami!!!) zostalo podane że moje dziecko roznosi po szkole wszy!!! A w momencie zgloszenia byla czysta jak lza. Dziś uslyszalam od znajomej że ktoś jej radzil żeby nie przychodzila do nas do domu bo nasza rodzina roznosi wszy i lepiej nas omijać...a w szkole dzieci wzajemnie się butują by nie bawić sie z moją córka i jej unikać bo jest roznosicielem wszy.... :( masakra jakaś :( prawdopodobnie będę musiala zmienić szkole córce bo dzieci w szkole wykończą ją psychicznie... o glupich i niedoedukowanych rodzicach już nie wspomnę... :...(
A w której jest klasie? Bo może by było warto poprosić wychowawcę aby zrobił na lekcji krótkie sprostowanieskoro i tak cała klasa wie powinna zrobić lekcje wychowawcza na ten temat, a do dyrektorki chyba jeszcze raz bym się udała wraz z pedagogiem szkolnym który może by jej wytłumaczył co narobiła pani dziecku. Teraz nie ma sie już co cofać, bo w nowej szkole zaś może pojawić sie jakis problem, a zreszta Wejherowo jest małe;(( Powodzenia