Widok

Szkoła podstawowa nr 92

Proszę bardzo o opinię szkoły podstawowej nr 92,chce zapisać tam dziecko do pierwszej klasy a nic nie wiem o szkole,polecacie szkołę?dziękuję za odpowiedzi
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

wSZYSTKO zależy od nauczyciela na jakiego trafisz i dzieci jakie będą w klasie.W porównaniu z sąsiednimi 48 i 80 mówi się ze w rankingach stoi najniżej i ma największy problem z agresją.Na plus nowa pani dyrektor która ma ambicję coś zmienić i przynajmniej na papierze basen ( bo róznie z tym bywa),kólko z drugiego języka,na minus zmianowość której nie ma 48 (80 ma jeszcze większą)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

zmianowości w szkole skąd takie wieści ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

W 80 sa zmiany w szkole? 92 chyba w ostatnich latach bardzo się zmienia na plus, fajnie przystosowana, coraz wiecej atrakcji, widac ze nowa dyrektorka się pojawiła i inwestuje w szkołe. Pytanie czy nauczyciele też zmieniają sie na lepsze :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Najprawdopodobniej najgorsza szkoła pod względem bezpieczeństwa, agresja wśród młodzieży, słabi nauczyciele , nauka polega na samodzielnej pracy w domu
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3

W SP92 nie ma zmianowości.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wszystko w należytym porządku. Mój synek chodzi do drugiej klasy. Uważam że bardzo dobra szkoła i wspaniała Pan Dyrektor. Jak widziałam że ktoś napisał o agresji w szkole to aż się zdziwiłam. Mój syn uczęszcza już trzy lata ( od zerówki) i o żadnej agresji jeszcze nie słyszałam.
Poza tym masz do wyboru dodatkowo trzy języki oprócz angielskiego ( nie wiem tylko czy w chwili obecnej jest niemiecki) ale na pewno rosyjski i francuski:)
Bardzo polecał tą szkołę:)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7

W klasie od 1 do 3 jest ok. Od 4 do 8 nie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Szkole znam od dawna i od 2-3 lat (nowa dyrekcja) widac bardzo duza zmiane na plus. Wiec poziom i ilosc atrakcji jest podobna jak w innych szkolach. W "rankingach" pewnie efekt bedzie widac pozniej, po kilku latach, bo taki jest ich mechanizm. Duzo oczywiscie zalezy od samej klasy i dzieci jakie uczeszczaja.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8
Słaba

szkoła o średnim poziomie

Inne tematy z forum Zaspa

DPD STREFA PACZKI - proszę o opinie (3 odpowiedzi)

Witajcie, na naszym osiedlu przy ul. Burzyńskiego na Zaspie od jakiegoś czasu jest punkt nadań i...

przeprowadzka !!?? (36 odpowiedzi)

Sprzedaliśmy dom, kupiliśmy drugi. Musimy się przeprowadzić... Czy zamawiać firmę...

do góry