Widok

Szkoła w Łęgowie - pytania

proszę o kilka słów na temat szkoły w Łęgowie, tam gdzie jest podstawówka , gimnazjum itp. Czy warto tam posłać dziecko i czy można ponieważ mieszkam w Różynach. Czy szkoła posiada świetlicę? Dziękuję za odpowiedzi
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie wieżę że nauczyciele się podszywają pod uczniów.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tak się tłumaczy placówka. Nauczyciele oceniają z góry poprzez swoje nastawienie do ogółu i chore ambicje. Nie wychodzą do uczniów z chęcią pomocy, tylko odbębniają swoje i do domku, wstawimy kilka pał, a dzieciaki niech jęczą i proszą o poprawy. Żenujące i przykre nastawienie. Powołanie to raczej nie ich cecha. Oczywiście znajdą się tam i pozytywnie nastawieni pedagodzy, ale jest ich garstka. Ta szkoła to pomyłka, a szkoda. Szczerze nie polecam
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1
. A jednak warta. Podzielam zdanie. Juz w Pruszczu chodzą legendy o tej szkole. Niestety mam to samo doświadczenie. Stres i haos.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
No niestety ale nie sam chodzę tam i są trzy panie z świetlicy jedna jest fajna a druga jest bardzo nie miła ostatnio byłem świadkiem jak 5 kleista stał z kolegą w kolejce na obiad a pani jedna z obiadów i świetlicy go wywaliła na sam koniec mówi do wszystkich bardzo niemiłe rzeczy nauczyciele tacy se
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

łęgowa nie polecam. Tam jest patologia, brak drzwi w damskiej toalecie. Toaleta dla niepełnosprawnych która jest nieczynna. Z tej szkoły wyszłam z traumą i brakiem zaufania do ludzi gdyż mnie tam nękali a wychowawczyni nic nie zrobiła
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tak ma świetlice
Nauczyciele ok
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry