Widok

Szkoła w Straszynie

Zastanawiamy się nad zamieszkaniem w Straszynie. Mamy dzieci w wieku szkolnym. Będę wdzięczna za informacje dotyczące szkoły w Straszynie (jaki poziom, nauczyciele, zajęcia dodatkowe itp.)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
W szkole w straszynie jest za dużo lekcji a w szkole na rotmańcze jest tak ze najdłusa lekcja to 14
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja nie polecam szkoły w straszynie nauczyciele nie mili dyrektorka poziom niski ja natomniast polecam szkle na rotmańcze jest tam wysoki poziom organizowane fajne wycieczki a dyrektor i nauczyciele super zawsze Cię wysłuchają i pomogą w 100% polecam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Szkoła w straszynie to najgorsza z szkuł do których chodziłam
Nauczyciele nie mogę nauczyć uczniuw do sprawdzianuw a dyrektorka okropna nawet jeśli dziecko ma problem to dyrektorka nie pomoże albo obowiązkowe stroje
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7
Chodzę od nie dawna do szkoły na rotmańcze i uważam ze szkoła jest super mili nauczyciele bardzo dobry dyrektor miły umnie rozwiązać wsystkie problemy uczyniuw i im pomuc również w szkole znajduje się duża stołówka,sklepik szkolny
I dodatkowe zajęcia , dzieci uśmiechnięte
Bardzo polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

A gdybyś uczyła się trochę gorzej to zostaje poniżanie przez nich

Sensie ze szkola ....widac
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mili ?chyba dla dzieci bogaczy i sponsorów !
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
No i bardzo dobrze,komu to potrzebne?Wolę ponudzić się w domu,na kanapie.
Szkoła w Straszynie?
Jak najbardziej na TAK !
Szkołę za 2 tygodnie właśnie kończę.. niestety, ponieważ nie chce z niej wychodzić.. ta szkoła jest wspaniała! Nauczyciele potrafią świetnie przygotować do testów. Potrafią być bardzo wymagający, ale to plus. Dzięki nim dobrze napisałam testy i mam możliwość dostania się do dobrej szkoły. Nauczyciele starają się nam urozmaicić jak najlepiej lekcje. Świetnie czułam się w tej szkole przez te 3 lata. Będę na pewno bardzo za nią tęsknić ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 11
Szkoła w Rotmance zrezygnowała nawet z organizacji uroczystego zakończenia i rozpoczęcia roku...faktycznie super szkoła...omijac wielkim łukiem.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nauczyciele w-fu faktycznie do bani,ale poza tym ok...i pan dyrektor,któremu wydaje się,że szkoła to jego prywatny folwark...zwolnić dyrektora i M....KĘ I będzie OK :-)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
Straszyn jest super w sęsie że szkoła =)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Sama jestem w tej szkole niestety nie mam zdjęć jestem mała chodzę do 6 klasy ;) Nauczyciele są bardzo mili czasami nakrzyczą ale to jak naprawdę ktoś sobie przeskrobie ja bardzo jestem dumna z tej szkoły :) I jeszcze dodam każda klasa reaguje pozytywnie na nowego ucznia ale muszę przyznać nasza klasa się często przezywa i dochodzi do bujek ;) Polecam bardzo fajna szkoła
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5
Szkoła jest okropna. Skończyłem ją w ubiegłym roku. Nauczyciele nie przejmują się uczniami i nie organizują wycieczek. Jeśli dziecko nie wkupi się w łaskę starszych i silniejszych może być poniżane i bite. W części gimnazjum przebywają na przerwach nawet małe dzieci, których nikt nie pilnuje. NIE POLECAM!!!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3
Popieram ta opinie. Skonczylem rok temu to gimnazjum i sam chyba najlepiej wiem jak tam jest. Nauczyciele w większości mają krótko mówiąc wylane. Nikt tam nie panuje. O jakiekolwiek wyjazdy trzeba sie prosić. Osobiście nie polecam ze wzgledu na nauczycieli jak i towarzystwo. Nie wiem jak jest w podstawowce ale chyba podobnie bo patrząc na to co sie dzialo to jak na boisku. Wybor tej szkoly nie byl moim wyborem lecz rodziców nie dziwie im sie bo szkola ma dobra opinie i chcieli zebym tam poszedl ale jest w niej jak jest. NIE POLECAM
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4
Tylko jak tu się angażować, skoro dyrekcja wie wszystko, a resztę za nią załatwia pani irenka z rady rodziców?
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0
A ja swoje dzieci wywiozłem do Anglii, więc śmiało mogę napisać o różnicach między szkołą w Polsce i Anglii.
To co dla nas jest nie do przyjęcia, w Anglii jest normą. Dzieci naukę zaczynają w wieku 5 lat.
W Polsce dziecko do szkoły targa ciężką torbę, w Anglii tylko lunchpack z jedzeniem.
W Polsce rodzice biorą kredyt, żeby starczyło na książki, zeszyty i inne rzeczy. W Anglii to wszystko zapewnia szkoła.
W Polsce dzieci uczą się na dwie zmiany, w Anglii dziecko codziennie idzie do szkoły od 9 do 15.
Różnic jest oczywiście dużo, dużo więcej i niestety, każda na korzyść UK.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
tylko nie szkoła w borkowie - tam nikt nad tą szkołą nie panuje. nauczyciele to tragedia , robią co chcą - czyli nic.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4
tylko nie szkoła w borkowie - tam nikt nad tą szkołą nie panuje. nauczyciele to tragedia , robią co chcą - czyli nic.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Narzekać to kazdy potrafi moze trochę zaangażowania w życie szkoły, a nie marudzenia
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5
do góry