Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Polecam z czystym sumieniem wątek zamknięty Wszystkim rodzicom którzy chcą by ich pociecha była pod profesjonalną opieką,...
~Kamila WEGNER
1

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 30 lipca 2014

Polecam wątek zamknięty Polecam jak najbardziej to przedszkole. Mojemu synkowi aż się nie chce z...
~Piotr
-

dodano: 2 lipca 2014

Fajne miejsce wątek zamknięty Polecam ta mała placówkę,opieka jest tan fachowa,panie bardzo miłe ,dzieci...
~Aga
2

dodano: 1 października 2013

Edukacja i zabawa! wątek zamknięty Punkt Przedszkolny "Szkrabik" to świetne miejsce dla dzieci, które po raz...
~zadowolona
-

dodano: 22 maja 2014

Rozwój poprzez zabawę wątek zamknięty W "Szkrabikach" dzieci są pod opieką zespołu, który dba o ich prawidłowy...
~Katarzyna K.
-

dodano: 21 maja 2014

Polecam wątek zamknięty Bardzo polecam Szkrabika!!! W tym miejscu pracuje bardzo dobrze wyszkolona...
~Magda
-

dodano: 19 maja 2014

super przedszkole wątek zamknięty Nasza córeczka chodzi do tego przedszkola od początku jego istnienia....
~szcześliwi rodzice
1

dodano: 15 maja 2014

bardzo dobre miejsce na terapię wątek zamknięty od 2 tygodni dopiero korzystamy z usług w tym punkcie, zainteresowały nas...
~Gabi
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 2 lutego 2014

Miłe opiekunki i warta polecenia placówka wątek zamknięty Postanowiłam zorientować się czy panie opiekunki dadzą sobie radę z moimi...
~Dorota
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 25 czerwca 2011

SUPER MIEJSCE!!!! wątek zamknięty Byłam tam parę dni temu.Panie są miłe,uśmiechnięte i kompetentne.Sale są...
~Młoda mama
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 24 czerwca 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry