Widok

Szlaban na puckiej

Gdyby ktoś się właśnie obudził i leżał w łóżeczku i naszła by myśl ciekawe czy o 4.30 też się stoi na szlabanie to odpowiadam: TAK, już z 20 min. Pozdrawiam
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Żadna nowość

Nikt mądry nie jeździ na szlabany w Gdyni
popieram tę opinię 110 nie zgadzam się z tą opinią 20

Gdyby ktoś o 4:30 zadał sobie pytanie czy pociągi jeżdżą całą dobę to odpowiedź brzmi: tak
popieram tę opinię 135 nie zgadzam się z tą opinią 8

Gdyby ktoś o 4:30 zadał sobie pytanie czy ktoś jeździ autem to odpowiedź brzmi niee
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie nauczycie się

Wysiądź z auta.Jest tam tabliczka."Przejazd zamknięty na stałe"
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Autor

Wiedziałem że komentarze umilą mi czekanie
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 3

Na szczęście omijam te miejsce. :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Norma

To normalne powinien się wziąć ktoś za te babsztyle pociągi nieraz po 10 minut nie jada
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

No nie do wiary

Na ruchliwej linii kolejowej zamknięte szlabany. Dlaczego tam w ogóle są szlabany. Blokują tylko ruch uliczny.:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

O tej godzinie w mniej niż 20min to da się bez problemu na około objechać. Ale nie, lepiej stać i marudzić na raporcie, że szlaban zamknięty.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Hmmm

Gdyby szybko.a bezpiecznie nie omijali szlabanów bokiem, to może.by nie zamykali.z takim wyprzedzeniem przejazdu...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Gdynia WSTYD nie potrafią zbudować choć jednego tunelu

Ale na imprezy sportowe i zamykanie miasta w środku lata to już kasa jest.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

szlaban

Ktoś powinien pomóc kolejarzom, bo oni nie ogarniają komputerów i nadal pracują gwizdkiem i telefonem stacjonarnym a kierowcy stoją ,bo niemoty wolą zamknąć szlaban i jest bezpieczniej.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Fajnie, że byłeś zadowolony, jednak to trochę SPAM dla czytelników raportu. Następnym razem jak się nudzisz to poczytaj jakiegoś ebooka czy obejrzyj coś na Netflixie :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

taki system

Na większości przejazdów po przejechani pociągu podnosi się szlaban zapora, ale na Północnej otwiera się po 30 sekundach po przejechaniu pociągu .Mnie się wydaje, że pociąg się nie cofnie

No ale tam są dwie nastawnie

Coś mi świta, że tam są dwie dyżurne ruchu (PLK i SKM), które muszą ze sobą wymienić komunikat. No wiesz, dwie babki na telefonie.... i tak szybko się wyrabiają.
do góry