Widok

Szlak Gd - Pruszcz

Kiedy w końcu definitywnie zostanie określone jak rowerzyści maja jechać po wale, i ustawi się światła, przejazd przez Małomiejską/Starogardzką?
Aż coś się stanie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie ,bo nikomu nie zalezy ,droga na wale to droga techniczna dopuszczona do ruchu piesz-rowerowego na ktorym ,piesi maja pierwszenstwo...,plany budowy przejazdu na malomiejskiej sa ,ale na lata 2020-2025...(przebudowa )
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

w sumie, to dopuszczenie i tak było kiedyś postępem względem tego co było przedtem

to tak jak ten znak "do 5kmh" w tunelu Sop Kam Pot.
on DOPUSZCZA jazdę rowerem, jest postępem względem poprzedniego zakazu w czambuł

tylko jak kto mówi o "rowerowey stolycy wolski" to dostaję zajadów ze śmiechu, vit.B2 nie pomaga
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

No cóż droga pieszo-rowerowa więc nie będzie nikt tego więcej określał. Na Starogardzkiej jeszcze nie tak źle, zawsze jest chwila przy zmianie świateł. Co do pierwszego przejazdu, plany są, a jak będzie z realizacją chyba jeszcze nikt nie wie. Osobiście korzystam z przejścia dla pieszych to tylko kilkanaście sekund, ale zawsze bezpieczniej. Widząc zachowanie niektórych rowerzystów to nieszczęście w tym miejscu wisi w powietrzu i niestety winna będzie po stronie rowerzysty, tam nie ma przejazdu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Budowa nowego mostu miała rozpocząć się w tym roku, bez tej inwestycji nie wydaje mi się aby cokolwiek tam zostało zmienione.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rowery

Bagażnik na Hak (4 odpowiedzi)

Cześć, czy może jest szczęśliwym posiadaczem Bagażnika na hak firmy thule lub mont blanc a jeśli...

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (22 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...

Lekki rower trekkingowy - jaki? (144 odpowiedzi)

Witam, Poszukuję nowego lekkiego(gdyby był do 13 kg to byłoby ekstra, bo póki co widziałam same...

do góry