Widok
Szok!!!!!
Jestem przeciwniczką pisania takich opini,wiec dlaczego to robie??????Ponieważ mam nadzieje ze chociaż jakaś mała cześć ludzi która truła mi i personelowi życie przeczyta tą opinie i stwierdzi ze to oni są dziwni....Od samego początku jak tylko usiedli narzekanie,że ktoś im karze pokazywać ręce celem weryfikacji czy ich status majątkowy jest ok....Brak słów nawet nie wiedzą jaki by był bałagan jakby każdy chodził sobie gdzie chce.Nastepna sprawa caterring oj tu już były pretensje że to nie takie ze tamto,że mało bo pewnie oszczędzają na nas,ze kelnerki nie chodzą(a prawda taka że caterring pyszny obsługa miła),dalej muzyka oj co tu były za komentarze co kawałek .....żeby miały one chociaż jakis sens,Ci ludzie nie wiedzieli gdzie ida na sylwestra,fakt muzyka sie różniła od przecietnnej sobotniej ale ludzie szaleni wiec w czym problem,moim zdaniem typowo sylwestrowe kawałki,mi sie podobało zresztą jak zawsze.Do dreamu chodzimy systematycznie naprawde mnustwo ludzi docenia to co robicie ile pracy wkładacie w kazdą impreze,i tu prośba nie wiem czy to dobry pomysl ale na takie imprezy wpuszczajcie ludzi którzy wiedzą po co przychodzą,a takich jest wystarczajaco.Do zobaczenia:)
Moja ocena
Dream Club
kategoria: Kluby, dyskoteki
obsługa: 6
klimat i wystrój: 6
przystępność cen: 3
ocena ogólna: 5
5.0
* maksymalna ocena 6