Widok

Szpachlowanie

Planuję remont i mam pytanie jakie są obecnie ceny za szpachlowanie cekolowanie za m 2?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
dobre pytanie i jeszcze jakie sa ceny za położenie kafli w łazience i paneli na podłodze
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Dobre pytanie ja już jestem po wszystkim . Jedno jest pewne w trojmiescie i okolic jest mega krojenie na żywca ! Tak tu się cenią .żeby jeszcze za cena szła ta super jakość .....
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
15zł m2
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ktoś godny polecenia z naprawdę rzetelnego źródła zrobi dobrą robotę, inaczej jest albo tanio, albo dobrze.
15 pln za jedna warstwe pytam bo mi fachowiec podal cene 40 pln
Za momtaz listew przypodlogowych uslyszalam cene 10 pln za metr biezacy i tyle samo za listwy przysufitowe
wyceny kładzenia kafli nikt Ci nei poda ceny za m2, bo łazienka to głównie rzeźba, wiec roboty dużo więcej niż kładzenia płytek na płaskiej podłodze.

co do paneli to jak kupujesz w sklepie np. w komforcie, czy DDD to wcześniej mieli opcje montażu za 15 zł /m2. wtedy jest z VAT 7, albo 8% zamiast 23 na panele. wychodzi tak jakbyś zapłacił za panele + 2-3 zł za montaż. oczywiście tak wychodzi, jeśli kupisz porządne panele, które nie kosztują 25zł/m2 bo wtedy różnica w VAT nie pokryje kosztów montażu.

cekolowanie to chyba ok 20zł/m2.
cekolowanie od 30+
podłogi od 20+
kafelki od 60+
listwy 10
malowanie od 15+

Inne tematy z forum Banino

Krzyki ul. Zlota (3 odpowiedzi)

słuchajcie, średnio co dwa tygodnie w weekendy dochodzą krzyki z ul. Złotej. Taka ślepa uliczka,...

Gdzie kupujecie mięso? (23 odpowiedzi)

Witam Mieszkam w baninie od niedawna i ostatnio miałam nieprzyjemnosc zakupic mieso w Markecie...

do góry