Widok

Szukam biura rachunkowego!

Witam wszystkich. Prowadzę jednoosobową działalność gosp. i właśnie zrezygnowałam ze współpracy z niekompetentną księgową. Czy ktoś mógłby mi polecić kogoś rzetelnego? Jestem z Wielkiego Kacka, ale może być ktoś z okolic. Bardzo proszę o opinie!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam Bookkeeping z ulicy Władysława IV.. tel. 58 629 84 40 a w szczególności Panią Małgosię współpracuję z nią od kilku lat..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Bardzo dziękuję :) A można wiedzieć ile tam sobie życzą? Ja mam działalność jednoos. więc tylko kilka faktur miesięcznie. Do tej pory płaciłam 183zl i nie chciałabym przekraczać tej kwoty.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dla rzepka.

Polecam biuro rachunkowe Paragraf Gdynia przy ul. Kcyńskiej 7/20
tel. 58-620-71-81

Obsługa księgowa jest prowadzona bardzo rzetelnie,sumiennie, Niejednokrotnie miałam kontrolę z Urzędu Skarbowego i wszystko zawsze było w porządku. Jeśli Pani za daleko dojeżdzają do klienta.Wystarczy chociaż zadzwonić i umówić się na spotkanie to nic nie kosztuje.
Polecam biuro GUSTO. Profesjonalni i rzetelni, każdego klienta traktują z szacunkiem. Poza tym dają dużo wartości dodanych tj. program do podglądu danych, program do wystawiania faktur, program do elektronicznej archiwizacji danych - to wszystko w cenie usługi.
Szczegóły na http://www.brgusto.pl

Pozdrawiam
Anita
Dziękuję za informacje. Teraz mam przynajmniej w czym wybierać :) Pozdrawiam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mogę zaoferować pomoc, jestem z Fikakowa. emilia.krefta@gmail.com
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Polecam Biuro Diament z Gdańska. Tanio, profesjonalnie. Prowadzone przez doświadczoną księgową. Dokumenty można przesyłać pocztą, Kontakt : biuro.diament@gazeta.pl
Przecież jest jeszcze księgowość internetowa. Zerknij tutaj:
http://www.biznes-firma.pl/d.222.Ksiegowosc_internetowa.html
Można zaoszczędzić ze 2 tyś złotych.
Polecam Abik Accountant -Betata Borska tel 509-212 500, http://www.abik.com.pl
Można zorganizować przetarg na financetender.com. Ja tak zrobiłam kiedy szukałam biura tłumaczeń i jestem zadowolona. Można wybrać samemu najlepszą z ofert.
Szanowni Państwo!
Chcielibyśmy Państwu w skrócie przedstawić ofertę naszego INTERNETOWEGO BIURA RACHUNKOWEGO!

Dzięki współpracy z partnerem ogólnopolskiej sieci Taxxo e-biuro rachunkowe możemy zaproponować obecnym i nowym klientom zupełnie nowe usługi z wykorzystaniem nowoczesnej platformy internetowej. Dzięki platformie możemy polecić swoje usługi potencjalnym klientom na terenie całej Polski.
Poprzez INTERNETOWE BIURO RACHUNKOWE zapewniamy swoim klientom usługowe prowadzenie księgowości bez konieczności wizyty w biurze rachunkowym. Platforma Taxxo zapewnia wystawianie faktur sprzedaży, skany dokumentów zakupu, pozwala na wgląd w swoje dane księgowe i podstawowe informacje jak wysokość podatków, ZUS do zapłaty a konieczne raporty natychmiast po zaksięgowaniu.
Dostęp do danych i raportów dla klientów Biura możliwy jest przez 24 godziny i 7 dni w tygodniu.

Specjalnie dla Państwa przygotowaliśmy ofertę specjalną:

Przy podpisaniu rocznej lub 2-letniej umowy o współpracy z naszym biurem rachunkowym na świadczenie kompleksowych usług finansowo-księgowych oferujemy Państwu przez pierwszy miesiąc 99% upust cenowy, drugi miesiąc 99% upust cenowy za nasze usługi.

Nasza kompleksowa oferta, dostosowana do każdego klienta indywidualnie, zaoszczędzi Wasz czas i Wasze nerwy.
Świadczymy usługi zarówno KSIĘGOWOSCI TRADYCYJNEJ w naszym biurze we Wrocławiu oraz INTERNETOWE BIURO RACHUNKOWE z zakresu:
• prowadzenie podatkowej księgi przychodów i rozchodów
• prowadzenie rejestrów VAT
• sporządzanie deklaracji miesięcznych podatku VAT i wyliczanie wysokości podatku dochodowego PIT
• prowadzenie pełnej księgowości
• sporządzanie pracowniczych deklaracji rocznych rozliczeniowych
• sporządzanie sprawozdań dla Urzędu Statystycznego
• sporządzanie deklaracji ZUS
• prowadzenie spraw kadrowych i płacowych
• sporządzanie analiz ekonomicznych
• sporządzanie rozliczeń rocznych ( bilans, rachunek wyników, PIT-y itp.)
• udzielanie porad finansowo - księgowych
Ceny za nasze usługi ustalamy indywidualnie, w zależności od rodzaju prowadzonej działalności, ewidencji księgowej, liczby dokumentów oraz ilości zatrudnionych pracowników.
Jeżeli chcecie Państwo abyśmy oszacowali cenę kosztu naszych usług prosimy o wypełnienie i odesłanie załączonego pliku.

W przypadku dodatkowych pytań proszę o kontakt.

Z poważaniem

internetowebiurorachunkowe@wp.pl
Proponuję BR Grzesiak na ul. Staffa (nie pamiętam numeru -blok na przeciwko wjazdu na basen). Tanie i rzetelne. Jakby coś proszę pisać -podam nr telefonu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Polecam ATUT PLUS w Gdyni ul. Starowiejska 26/4 tel. 58 620 67 78 . Bardzo kompetentne i rzetelne biuro.
Polecam Biuro Rachunkowe Abik Accountant, Plac Kaszubski-ul, Derdowskiego 11, tel.509212500
ksiegowa z doswiadczeniem zawodowym ,pracowałam jako główna księgowa poprowadzi ksiegę handlowa ,KPiR, ZUS ,Płtnik, Kadry
Kontakt 509332250
Witam,

posiadam ponad 14 letnie doświadczenie w księgowości, oferuje pomoc na każdym etapie działalności firmy. Zapraszam. http://www.clue-kr.pl
Hej. Polecam moje biuro rachunkowe w Gdyni Głównej - Starowiejska 47/4. Nr tel. bezpośrednio do księgowej - 606 992 753.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
183 zł za kilka faktur to dużo
polecam ksiegową na ul. Starowiejskiej 47/4 tel 606-992-753. Za kilka, kilkanście faktur ja płacę jej 123 zł.

Inne tematy z forum Inne

Własna firma (42 odpowiedzi)

Gdzie w Trójmieście jest dobre miejsce dla prowadzenia małej firmy? Mam tu na myśli możliwość...

Rola bitcoina na rynku krypto (3 odpowiedzi)

Cześć! Chciałbym lepiej zrozumieć rolę bitcoina na współczesnym rynku kryptowalut, ponieważ...

Pomysły na prezenty (54 odpowiedzi)

Jakie macie pomysły na prezenty tylko nie jakieś oklepane bo chcę się wyróżnić. Cos takiego...

do góry